Antistres un produs natural Stress Expert: proprietății și administrare

Antistress, Stress Expert

Stress Expert (antistres) este un produs natural conceput în vederea detensionării şi detaşării faţă de agresiunea factorilor externi, ajutând organismul să facă faţă solicitărilor mediului înconjurător.

Stresul constituie un dezechilibru între solicitările mediului extern şi posibilităţile reale de răspuns ale individului, în urma căruia organismul răspunde prin secreţia de adrenalină şi cortizol, hormoni secretaţi de glandele suprarenale. Stresul constituie un complex alcătuit din stări de încordare, tensiune şi constrângere, el reprezentând o reacţie de adaptare a organismului faţă de agresiunea mediului extern. (antistres).

În perioadele dificile şi zilele foarte tensionate, evită pe cât posibil cafeaua, ceaiul negru, alcoolul (sau măcar ai grijă la excese), dulciurile şi produsele de patiserie rafinate, carnea de porc, grăsimile, mezelurile și conservele.

Avem din ce în ce mai multe motive de stres şi ne îngrijim din ce în ce mai puţin de sănătatea noastră. Efectele negative se văd în timp: tulburări de somn, anxietate, dureri de cap, ameţeli, dureri de stomac sau modificări de tranzit intestinal.

Stresul
Stresul

Înotul ajută:

Iată câteva tehnici eficiente de diminuare a stresului: discutaţi cu un prieten despre problemele care vă frământă, învăţaţi câteva tehnici de respiraţie, faceţi mai multă mişcare chiar și în aer liber sau înscrieţi-vă la cursuri de înot, reduceţi numărul de ore petrecute în faţa televizorului sau a calculatorului.

Game de afecţiuni

 • neuro-psihice: depresie, atacuri de panică, ticuri nervoase.
 • endocrine: hipertiroidism şi/sau alte dereglări hormonale, obezitate.
 • cardio-vasculare: cardiopatie ischemică, tulburări de circulaţie periferică şi cerebrală.
 • alergice: astm, alergodermii diverse, rinită etc.
 • dermatologice: psoriazis, alopecie (căderea părului), acnee, eczeme, prurit.
 • osteo-tendinoase: durerile musculare, rigiditate musculară , spasme şi contracţii musculare.
 • metabolice: obezitate, diabet zaharat de tip II, dislipidemii (sindromul X metabolic)
 • genito-urinare: vaginite (infecțiile vaginului), disfuncţii erectile, sindrom premenstrual, micţiune dureroasă.
 • Acțiuni: Sedativ, anxiolitic, antidepresiv, reglator psiho-emoţional, regenerant psihic, fortifiant.

Contribuie la protejarea organismului împotriva stresului.

Indicații: Se utilizează ca adjuvant în: stări de stres însoţite de anxietate, nelinişte, nervozitate, depresie, iritabilitate, surmenaj, insomnie.

Mai multe detalii și alte reduceri găsiți – aici: Stress Expert 24 Day & Night – supliment antistres

supliment antistres 100% natural
supliment antistres 100% natural

Remedii antistres

În medicina tradiţională se folosesc frecvent următoarele plante, pe care le găsiţi în magazinele de produse naturale sub formă de tablete, capsule, siropuri, tincturi:

 • Capsula de zi are rol adaptogen (ajută organismul să se adapteze stresului zilnic), funcționează ca tonic general, imunostimulator și antioxidant, prevenind instalarea agitației, a nervozitătii, a atacurilor de panică, a depresiei, oferind o stare de calm și echilibru. Utilă în disfuncția autonomă.
 • Capsula de noapte are rol sedativ pentru sistemul nervos central, ajutând organismul să facă față cu succes agitației și nervozității, compoziția sa echilibrată instalând un somn odihnitor.

Mod de administrare: Se administrează zilnic, în această formulă:

• Capsula de zi – 1 cps., dimineața, înainte de masă, cu un pahar de apă plată.

• Capsula de noapte – 1 cps. ,seara, înainte de culcare, cu un pahar de apă plată.

Se recomandă o cură de 3 luni. Nu are contraindicații. Nu există efecte secundare. Trebuie știut însă faptul că suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și specific. A nu se depăși doza zilnică recomandată!

Stress Expert
Stress Expert

 Deşi aparent nu există nicio legătură între ce mâncăm şi starea psihică, unele alimente îmblânzesc semnificativ stresul care ne pândeşte la tot pasul, ajutându-ne să menţinem la un nivel mulţumitor buna dispoziţie. Dacă v-a plăcut acest articol, dați Like paginii noastre de Facebook! Să distribuiți pe pagina voastră de Facebook.

Related Posts

8 thoughts on “Antistres un produs natural Stress Expert: proprietății și administrare

 1. Pingback: Sportul

Lasă un răspuns