Ulei vegetal INCA INCHI cu Omega 3

Uleiul vegetal INCA INCHI

Uleiul vegetal INCA INCHI este o sursă concentrată, vegană, de Omega 3. Produsul este certificat organic, fiind 100 % pur, fără alte adaosuri. Uleiul INCA INCHI se poate utiliza atât extern cât și intern.

Conceput din semințele de Sacha Inchi, o plantă ascunsă în desișul pădurilor tropicale din regiunea Anzilor. În America de Sud, uleiul este folosit de mii de ani, încă din perioada incașilor, fiind faimos pentru conținutul bogat de acizi grași. Conține de 50 de ori mai mult Omega 3 decât uleiul de soia, 37% Omega 6, 8% Omega 9, vitaminele A, E și este o sursă concentrată recunoscută de iod. Proprietatea antioxidantă puternică este certificată de un studiu condus de Departamentul Food Science and Human Nutrition din SUA în 2006.

Efectele benefice ale uleiului vegetal INCA INCHI cu Omega 3:

 • Este un adjuvant eficient în reducerea inflamațiilor, ameliorarea osteoporozei și a bolilor articulare.
 • Menține elasticitatea și tonusul pielii;
 • Ameliorează incapacitatea de atenție a copiilor cu ADHD;
 • Previne degradarea neuronală și are capacitatea de a neutraliza radicalii liberi;
 • Prevenirea diabetului zaharat de tip 2 este facilitată de acizii grași polinesaturați.
 • Raportul echilibrat dintre acizii grași aflați în compoziția acestui ulei (7% acizi grași saturați, 9% acizi grași monosaturați, 84% acizi grași polinesaturați), aportul exact de grăsimi polinesaturate contribuie la un nivel de colesterol bun și previne riscul instalării bolilor de inimă.
 • Diminuează stările de depresie, tristețe, anxietate, agitație, oboseală, stres și alte tulburări nervoase.
 • Amplifică capacitatea de concentrare;
 • Întreține sănătatea memoriei;
 • Tonic general;
 • Contribuie la funcționarea optimă a sistemului nervos;

Cercetări realizate la Imperial College London cu un grup de copii cu vârste între 8 și 13 ani au înregistrat efectele de dezvoltare a capacităților de învățare și de concentrare în urma administrării de acizi grași Omega 3, în condițiile în care și stilul de viață a fost modificat (fără alimente nesănătoase, băuturi carbogazoase și exerciții fizice constante). La finalul celor trei luni eperimentale s-a descoperit o dezvoltare cerebrală echivalentă unui interval de 3 ani. Calitatea de antiinflamator, îl face indispensabil pentru sportivi și persoanele care desfășoară un efort fizic și psihic intens.

Acizii grași din Omega 3 mențin nivelul normal al colesterolului, trigliceridelor și o densitate diminuată a lipoproteinelor, susținând sănătatea cardiovasculară. Efectele Omega 3 nu se opresc aici. Acesta sprijină asimilarea și arderea grăsimilor, ducând la îndepărtarea celulitei.

Ce poate preveni Omega 3?

Boli cum ar fi: Crohn, Alzheimer, bronșită, astm bronșic, cancer de colon, cancer de plămâni, cancer mamar sau ciroză. Este considerat un elixir veritabil pentru păr, piele și previne eficient simptomele îmbătrânirii.

Cum îl utilizezi?

 1. Intern: 15 ml pe zi. Se poate consuma simplu – câte 1 linguriță înainte cu 15 minute de mesele principale, adăugat la salate sau la mâncăruri.
 2. Extern: Se poate aplica pe păr, se lasă să acționeze minimum 30 minute apoi se poate spăla părul. Preferabil este să lăsați acest ulei să acționeze în timpul nopții și să spălati părul dimineața. Se poate aplica pe tenul curățat înainte: câteva picături întinse blând cu degetele pentru efect de hidratare, protecție și hrănire.

Cum se păstrează uleiul vegetal INCA INCHI cu Omega 3?

Nu se prăjește, nu se încălzește, nu se folosește la mâncărurile care necesită încălzire. Dacă ai deschis sticluța, o ferești de lumină, o păstrezi la răcoare, într-un loc uscat. Îl consumi repede-repejor în maxim 1 lună de la deschidere.

INCA INCHI

Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Uleiul vegetal INCA INCHI

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: