Noni fructul vieții și beneficiile sucului

Noni

Fructele copacului Noni se găsesc în Tahiti, dar și în alte regiuni din întreaga lume (India, Polinezia, Asia). Există diferite sucuri Noni pe piață. Din păcate, nu toate au aceeași calitate și origine.

Noni Tahiti – Pulpa fructului Noni nu are grăsimi și este utilizată pentru prepararea sucului  în care se regăsesc cantități majore de vitamina C, A, B1, B2, B6, B12, E, niacina și fier. Noni este o sursă bogată de fibre și carbohidrați. Fructele sunt alimente sănătoase și au un conținut ridicat de proteine.

Noni Tahiti
Noni Tahiti

Proprietăți anticancer: Sucul Noni Juice are abilitatea de a lupta împotriva cancerului, prin împiedicare răspândirii țesutului canceros, încetinirea sau stoparea tumorilor pe o perioadă îndelungată de timp.

Creșterea nivelului de energie: Fructul Noni este folosit în mod tradițional de către polinezieni pentru combaterea oboselii. Cercetările clinice au confirmat că unul dintre beneficiile majore ale acestui fruct este că îmbunătățește starea generală de sănătate și crește nivelul de energie.

Noni se folosește îndeosebi în Tahiti, Malaezia, Filipine, India, Hawaii, America de Sud, unde proprietățile sale terapeutice sunt bine cunoscute. Fructul noni este prețuit de mii de ani de băștinașii tahitieni pentru proprietățile sale. Conține micronutrienţi esențiali capabili să asigure starea de bine și să îmbunătățească sănătatea organismului.

Oferă energie, vitalitate și rezistenţă la stres și boli persoanelor sănătoase și ajută în numeroase afecţiuni, de la cele ușoare, la cele cronice, datorită proprietăților imunostimulatoare, antibacteriene, antitumorale, antioxidante, antiinflamatoare, antialergice, detoxifiante și energizante. Noni are o compoziție nemaiîntâlnită la alte plante: minerale, enzime, antioxidanţi, vitamine, fitonutrienţi și bioflavonoide.

Noni Juice este cel mai vândut supliment alimentar din lume.

Suc de Noni

Mod de administrare a sucului Noni:

 • 2 linguri (30ml) zilnic, pe stomacul gol, preferabil dimineaţa
 • Femeile gravide sau care alăptează trebuie să consulte medicul sau specialistul în legătură cu produsul. A nu se administra copiilor sub 2 ani.

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știți că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viată sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Beneficiile Produsului Noni Tahiti Organic 100%

 • Cea mai ridicată concentrație de substantă activă de pe piață;
 • Normalizează funcţiile celulelor;
 • Îmbunătăţeşte asimilarea nutrienţilor;
 • Activează mecanismul antiinflamator;
 • Are efect antialergic;
 • Fortifică sistemul imunitar;
 • Ameliorează fluctuaţiile stărilor psihice;
 • Reglează ciclul veghe-somn;
 • Reduce reacţiile puternice la stres (în consecinţă, acţionează ca un antihipertensiv);
 • Reduce posibilitatea formării cheagurilor de sânge şi, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale;
 • Supraveghează diviziunea celulară, împiedică proliferarea celulelor.
Noni
Noni

Noni este un foarte puternic analgezic, atingând până la 70% din capacitatea analgezică a morfinei, fără însă a provoca organismului efectele devastatoare pe care le produce morfina. Noni combate cu succes stresul și oboseala și este o excelentă băutură pentru: elevi, studenți, intelectuali, deoarece ajută la o mai bună concentrare. Deși nu este un medicament, fiind plin de vitamine, minerale, oligoelemente, enzime, alcaloizi și fitosteroli, Noni reprezintă răspunsul ideal pentru prevenirea și chiar tratarea multor boli.

Pentru mai multe detalii și informații despre Noni poți citi și articolul: Noni Tahitian, superfruct – superaliment

Diverse cercetări științifice au arătat că noni îndepărtează simptomele depresiei; combate radicalii liberi și îmbătrânirea; întărește sistemul imunitar; reglează ritmul biologic și somnul; conferă mai multă energie; atenuează simptomele alergice; ameliorează problemele de la nivelul pielii.

Pentru detalii, puteți contacta și Centrul de recuperare medicală din Craiova.

Să ne citim cu drag! Nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Related Posts

1 thought on “Noni fructul vieții și beneficiile sucului

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: