Cum ne pregătim organismul pentru sezonul rece?

Impresii - Sănătate și succes

Impresii – Sănătate și succes : este momentul să ne amintim de sezonul în care trebuie să acordăm mai multă atenție imunității organismului nostru, precum și a celor dragi, așa că ne alăturăm campaniei Blue Diamond și ne bucurăm, în luna semptembrie de reduceri între − 23% și − 30% la cele mai bune produse de sănătate din câte se găsesc în acest moment pe piața românească. Ofertele speciale continuă la Blue Diamond! Atenție! Reducerea se cumulează cu alte oferte și discount-uri valabile în această perioadă!

Promoția este valabilă, atât pentru consumatorii / utilizatorii noi, cât și pentru utilizatorii existenți Blue Diamond! Cum ne ajută produsele Blue Diamond să ne menținem sănătatea? Sfaturi pentru o toamnă liniștită, fără răceală și gripă.

Schimbările de sezon asupra organismului…

Insomnii toamna, depresie iarna, astenie primăvara, moleșeală vara, melancolie, anxietate, etc … Cum reușești să le combați? Ce mănânci? Câtă mișcare faci? Care e secretul tău? Fiecare schimbare de sezon reprezintă o provocare pentru corp și minte. Pentru a asigura buna funcționare a organismului este esențial să te adaptezi schimbărilor de sezon. Nu știi cum să faci asta?

Citește în continuare și află cum te pot ajuta produsele Blue Diamond în acest sens !

Primăvara este bine să acordăm atenție ficatului, vara trebuie să ne îngrijim inima, iarna – rinichii și toamna – plămânii. Primăvara și vara avem un ritm de viață mai bun datorită luminii naturale care ne influențează psihicul în mod pozitiv.

Toamna și iarna, din cauza scăderii luminozității și a căldurii solare, organismul nostru depune eforturi semnificative consumându-și toată energia pentru a se adapta noilor condiții: temperatură mai scăzută, un nou raport noapte-zi, schimbarea alimentației… corpul reacționează la toate aceste schimbări și starea de epuizare se instalează imediat. Pentru a combate factorii perturbatori și pentru a ne ajuta corpul să se adapteze mai ușor acestor schimbări este necesar să acordăm atenție maximă alimentației noastre. 

Pentru a ne proteja ficatul, vă sfătuiesc să facem o cură detox la începutul primăverii sau al toamnei. Aloe Ferox, Inca Inchi Oil și Zeolitul sunt produsele care ne ajută să ne debarasăm corpul de toxinele acumulate de-a lungul anului (anilor!).

Vara, vă recomand să consumăm Noni Juice care este supranumit și “fructul vieții” și Inca Inchi Oil. Aceste două produse ajută la reglarea tensiunii arteriale și la menținerea valorilor normale ale colesterolului.

Turmeric Curcuma Juice, Ginger Juice, Blue Supervitamin C1200 Alcalin + Calciu și Graviola se recomandă a fi consumate toamna, pentru a îngriji plămânii și pentru a preveni bolile specifice acestora: gripa și răceala, tusea convulsivă, apneea – problemă respiratorie care ne bulversează somnul.

Iarna consumăm – Urocistin Forte care ajută la curățarea rinichilor stimulând buna lor funcționare. Acestea sunt doar câteva exemple, însă pe parcursul unui an este bine să consumăm cât mai multe produse pentru sănătate și cât mai variate. Acestea sunt o sursă sigură și naturală de antioxidanti necesari organismului pentru a lupta împotriva acțiunii radicalilor liberi. 

Află cum să folosești produsele Blue Diamond pentru a-ți întări sistemul imunitar: În timpul verii, energia circulă foarte bine atât în, cât și dinspre corp, sezonul cald fiind o perioadă favorabilă dezvoltării factorilor pozitivi din corp. În schimb, în sezonul rece organismul își încetinește ritmul de lucru și favorizează dezvoltarea și stocarea factorilor negativi.

În plus, la începutul toamnei, organismul nostru secretă mai multă melatonină – hormonul somnului, și mai puțină serotonină – hormonul stării de spirit. În consecință, vom întâmpina toamna cu o stare predominantă de oboseală, stres, anxietate și puțină putere de concentrare.

Cum ne adaptăm? Terapeuții recomandă o cură cu Noni Juice la fiecare schimbare de sezon. Foarte bogat în vitamine, minerale, oligoelemente și antioxidanți, acest elixir va aduce un plus de energie organismului și va ajuta la întărirea sistemului imunitar, Noni este în special recomandat la începutul toamnei atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Consumând minim 30ml/zi vom avea energia necesară pentru a face față cu brio zilelor lungi de muncă sau de școală. Noni stimulează activitatea cerebrală, crește capacitatea de concentrare și îmbunătățește memoria: iată cele 3 motive, pe cât de simple pe atât de importante, pentru care trebuie să introducem Noni în alimentația copiilor noștri, mai ales la începutul noului an școlar.

Pentru a susține și pentru a întări efectele Noni, la începutul toamnei trebuie să includem în seria bunelor practici odihna zilnică, somnul liniștit, și să urmărim ca dieta noastră să includă alimente variate, fructe și legume de sezon. Pentru a ne asigura că nu vom avea carențe de niciun fel, este încurajat consumul de suplimente alimentare naturale, superalimente. În acest sens, consultați produsele de pe site-ul Binecuvantareaplantelor.

Impresii – Sănătate și succes : Probleme și soluțiiÎntoarcerea studenților și copiilor în comunitate.

Pentru studenți și copii, începerea noului an universitar și școlar reprezintă o mare bucurie, având în vedere că își revăd colegii și încep o nouă serie de activități cât se poate de interesante și provocatoare. Din păcate, pentru părinți situația e puțin mai diferită. Noi suntem conștienți că, odată întors în colectivitate, studentul și copilul nu va împărți doar banca și sala de curs cu colegii lui, ci și virusurile. Microbii se răspândesc foarte repede pe cale aeriană, atât adulții cât și cei mici putând fi afectați înainte să ne dăm seama. 

Pentru că ne preocupă aceeași problemă, am ales să împărtășim câteva modalități prin care putem împiedica răspândirea virusurilor. În primul rând, este necesar să îi explici studentului și copilului tău că igiena mâinilor este de departe cea mai importantă, că trebuie să își acopere gura la fiecare strănut cu o batistă și să evite pe cât se poate contactul direct cu colegii bolnavi.

Aceste simple gesturi pot reduce riscul de a contracta cele mai comune afecțiuni specifice toamnei: gripa și răceala. La fel de important este să acționăm preventiv și să contribuim la întărirea sistemului imunitar, asigurându-i o dieta bogată în antioxidanți. Astfel, ne vom ajuta studentul și micuțul să se adapteze mai ușor la schimbările de temperatură, de oră și de activități specifice acestei perioade.

Dacă observi că sistemul imunitar al studetului și copilului tău este scăzut, începe prin a-i introduce în alimentația zilnică produse de sănătate de la binecuvântareaplantelor. Ideal ar fi să se înceapă cura cu produsele de sănătate, deoarece, în acest fel, organismul va elimina mai ușor toxinele acumulate, funcțiile organelor interne vor fi ameliorate mai repede, iar regenerarea celulară va fi accelerată. Odată reînnoite, celulele vor fi mai puternice, iar sistemul imunitar va fi mai rezistent în fața microbilor.

Cele trei aspecte interesante de care trebuie să ținem cont atunci când începem cura cu produsele de sănătate și ne dorim să simțim efecte maxime sunt: consum constant, simultan și variat.

De ce constant? Produsele de sănătate acționează rapid împotriva afecțiunilor obișnuite, iar pentru a îngriji și pentru a preveni afecțiuni mai alarmante, acestea trebuie consumate în mod regulat.

De ce simultan? Pentru că sinergia acestor produse le face să fie atât de eficiente. La fel ca o echipă, împreună sunt mai puternice. Fiecare produs acționează pe sectorul lui și astfel, în scurt timp, întreg organismul este protejat.

De ce variat? Motivul pentru care avem nevoie de toate produsele de sănătate, și nu doar de unul singur, este că fiecare produs acționează în direcții diferite: Noni oferă energie, Aloe ferox este util pentru a trata infecții etc. Pentru a alege combinațiile potrivite, consultați un terapeut.

Beneficii pe termen scurt – Efectele imediate ale consumului de Noni sau Aloe ferox se vor simți în nivelul crescut de energie și vitalitate. Dacă suntem obosiți, 30 ml de suc vor fi suficienți pentru a ne reîncărca. Dacă suntem supărați, 40 ml Noni vor fi suficienți pentru a ne ridica moralul.

Beneficii pe termen lung – După câteva luni de consum regulat de Noni, Aloe ferox, începe puțin câte puțin regenerarea celulară. Organele interne au nevoie de timp ca să se regenereze complet. Tocmai de aceea, atunci când începem să consumăm produsele de sănătate, trebuie să avem în vedere o cură de durată și începerea unui stil de viață sănătos. 

Dacă nici tu, nici copilul tău nu ați început cura de toamnă, te sfătuim să alegi de « AICI » cele mai potrivite produse pentru voi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook. La final, vă las cu mai multe fotografii făcute de mine: «aici»

*Aceste informații sunt prezentate cu scop informativ. Pentru alegerea tratamentului corect, consultați un specialist.

Related Posts

Lasă un răspuns