Minerale și vitamine care întăresc sistemul imunitar și ajută la combaterea virozelor

Urocistin Forte

Ai grijă să nu-ți lipsească !

Minerale și vitamine în suplimente alimentare care întăresc sistemul imunitar: Vitamina C, Graviola, Noni Tahiti, Aloe ferox, Urocistin Forte. Supa de pui de țară ajută organismul să lupte mai eficient cu virusurile și cu bacteriile.

Chiar dacă te speli pe mâini de câteva ori pe zi și nu-ți atingi fața cu mâinile, tot mai ai câteva lucruri de făcut pentru a-ți întări sistemul imunitar.

Coronavirusul se răspândește rapid, iar întărirea sistemului imunitar nu a fost niciodată atât de necesară!

Dacă te încearcă o raceală, încearcă suplimentele alimentare 100% naturale. Pot fi luate fără rețetă. Împiedică formarea proteinelor necesare virusurilor pentru a se reproduce. Diverse studii arată că persoanele care iau tablete sau sucuri naturale descriu simptomele răcelii ca fiind mai puțin agresive.

Mai mult, cercetătorii afirmă că aceste minerale și vitamine contribuie la menținerea stării optime a oranismului și ne ajută să ne vindecăm mai repede. Există însă și specialiști care afirmă că este vorba, pur și simplu, despre „placebo”.

Vitamina C alcalină

Efectele benefice ale vitaminei C în cazul răcelilor sunt cunoscute de zeci de ani. Unele studii făcute pe animale arăta că vitamina C reduce rezistența virusurilor. În privința efectului pe care îl are asupra oamenilor, părerile sunt împărțite. Unii medici susțin că această vitamină este capabilă să atace răcelile din prima, alții susțin că este imposibil să scurteze durata unui guturai ori să-l facă mai puțin intens.

Preventiv: nu aveți, totuși ce pierde dacă faceți cure de vitamina C. Având în vedere că vă întărește imunitatea, vă poate face mai rezistenți în fața răcelilor.

Vitamina C din surse naturale este recomandată mai ales de specialiștii pentru că se poate absorbi mai bine în organism. Surse importante pentru această vitamină uneori sunt citricele, măceșele, ceaiul de cătină, etc.

Sucul de Graviola

Graviola se poate consuma fără probleme simplu, așa cum este el comercializat pe site-ul binecuvântareaplantelor, sau combinat cu apă, ceai ori alte sucuri de fructe precum cel de ananas. Original, el nu este îndulcit cu niciun fel de îndulcitor, dar dacă doriți să-l folosiți pentru prepararea unor băuturi răcoritoare naturale, vă recomandăm să-l asociați doar cu îndulcitori naturali pentru a beneficia la maxim de efectele sale.

Minerale și vitamine

Astfel, mai ales în momentele cheie ale anului, la schimbarea anotimpurilor de exemplu, sistemul imunitar trebuie susținut corespunzător pentru a putea face față provocărilor reprezentate de temperatură și pentru a se acomoda mai ușor la schimbările din atmosferă. Un sistem imunitar sănătos este absolut esențial pentru ținerea la distanță a bolilor și menținerea unei stări generale bune.

Ovidiu Bojor recomandă Graviola împotriva tumorilor. Ovidiu Bojor este un renumit farmacist și deopotrivă fondator al fitoterapiei moderne în România.

Minerale și vitamine

Ce este foarte important, este faptul că Graviola nu are doar proprietăți demonstrate a fi anticancerigene cu rezultate surprinzatoare, ci functionează excelent ca un detoxifiant al organismului, sporindu-i imunitatea și ajutându-l foarte mult în prevenirea instalării oricărui tip de infecție în organism, citește mai mult: Graviola suc.

Minerale și vitamine
Minerale și vitamine

Fructul Noni Tahiti

Noni este cunoscut pentru proprietăţile sale medicinale. Conţine numeroşi aminoacizi importanţi pentru buna funcţionare a organismului: alanină, arginină cu rol important în detoxifierea organismului, cistină,  glicină, prolină, tirozina: precursor al dopaminei, adrenalinei şi hormonilor tiroidieni.

Vindecătorii tradiționali folosesc extracte de Noni pentru tratarea artritei, menstruație, dizenterie, lumbago, astm, viermi intestinali, intoxicație alimentară, greaţă şi urinare, a intestinului şi a problemelor respiratorii.

Noni – este un bun fortifiant al sistemului imunitar, prin stimularea formării celulelor T și B, precum şi a macrofagelor şi celulelor limfocitare, organismul fiind astfel capabil să reziste îmbolnăvirilor; citește mai mult despre: Noni fructul vieții și beneficiile sucului

Sucul natural 100% de Aloe Ferox

Aloe Ferox este considerată printre cele mai bune remedii naturale care întăresc sistemul imunitar.

Planta de Aloe Ferox are o compoziţie complexă. Ea conţine vitamine, minerale, enzime şi aminoacizi care contribuie la menţinerea unui tonus bun. Remediile din aloe sunt recomandate în special vârstnicilor, care au de obicei un sistem imunitar slăbit, dar şi persoanelor aflate în convalescenţă, pentru a grăbi vindecarea. Curele cu Sucul de Aloe Ferox sunt indicate de două-trei ori pe an.

Aloe Ferox

Citește și: Indigestia „durerea de burtă”, cauze, simptome

Urocistin Forte

Urocistin Forte este un supliment natural care combină măceșul, pătrunjelul, afinul American și frunzele de salvie, adresându-se infecțiilor urinare, cele mai răspândite la nivel mondial.

Printre beneficiile Urocistin Forte se numără și refacerea florei, stimularea imunității și prevenirea recidivării infecțiilor urinare.

Supa de pui – sursă de anticorpi

Aceasta are un efect benefic în cazul durerilor în gât ori asupra infecțiilor respiratorii, pe care le face mai ușor de suportat. „Carnea are proteine care ajuta la formarea anticorpilor.

Supa de pui

În plus, supa din piept de pasare de țară este bună în răceli datorită aminoacizilor și a altor susbtanțe care întăresc imunitatea. La sfârșitul preparării supei este bine să punem pătrunjel tocat, bogat în vitamina C. Medicii mai spun că supa de pui previne deshidratarea, cu care există riscul să vă confruntați în timpul răcelilor ori al gripelor.

Citește și: Sistemului imunitar al bebeluşului mai poți citi următorul articol: Regenerează-ți întregul sistem imunitar în doar 72 de ore!

Desigur, oricât de bine am mânca și am dormi, igiena joacă un rol fundamental în apărarea sănătății când ne confruntăm cu o amenințare precum coronavirusul.

Așadar, continuă să te speli pe mâini și ai grijă când strănuți și tușești. Nimeni nu poate evita complet îmbolnăvirea, nici măcar imunologii de top, scrie The Guardian.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Să fim sănătoși și mereu bucuroși de viața noastră!

Related Posts

1 thought on “Minerale și vitamine care întăresc sistemul imunitar și ajută la combaterea virozelor

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: