Produse cancerigene pe care le folosim zilnic

Produse cancerigene

Produse cancerigene pe care le folosim (consumăm) zilnic. Le folosim în fiecare zi, fără să știm că au în componență substanțe care pot cauza cancer. În continuare, doar o parte din lista neagră

Iată o listă cu produse care ne pot îmbolnăvi:

1. Conserve
Bisfenolul A este o substanță cancerigenă care se găsește în recipientele de plastic și care, potrivit testelor de laborator făcute pe șoareci distruge celulele nervoase.

2. Aluminiul din deodorante și antiperspirante
Datele statistice au relevat că majoritatea cazurilor de cancer mamar sunt localizate în secțiunea superioară, lângă subsuoară, unde aplicăm deodorantul. De aceea, specialiștii recomandă să utilizăm deodorante organice, făcute în casă sau Piatra Magică.

3. Îndulcitorii artificiali
Îndulcitorii artificiali sunt făcuți din sfeclă de zahăr modificată genetic și sunt extrem de nocivi, fiind considerați responsabili pentru dezvoltarea mai multor tipuri de cancer.

4. Porumb și soia modificate genetic
Este un fapt dovedit că cea mai mare parte a culturilor de soia și porumb sunt modificate genetic. Soia crește nivelul estrogenului în corp, iar laptele de soia conține hemaglutinina din cauza căreia se formează cheaguri de sânge. Medicii recomandă laptele organic de vacă sau capră, iar celor care au intoleranță la lactoză, laptele de orez sau migdale.

5. Hormonii din carne și lapte
Printre practicile moderne de hrănire a animalelor se numără și includerea hormonilor artificiali în mâncarea acestora, pentru a mări producția de carne și lapte. Hormonii artificiali cauzează inflamații, cancer și numeroase alte boli.

Cancerul este în numeroase state principalul ucigaş, după bolile cardiovasculare. Iată câteva produse canceroase, considerate de specialişti suspectul numărul unu în declanşarea cancerului:

  • Zahărul,
  • Alimentele procesate,
  • Carne arsă şi gătită pe flacără deschisă,
  • Tutunul şi fumatul,
  • Alcoolul.

Citește și: Alimente care pot cauza cancer

Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe fizioterapiecraiova.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Fotó: 123 rf.

Produse cancerigene
Produse cancerigene

Related Posts

Lasă un răspuns