Cancer : simptome, tratament graviola, alimentație și prevenție

pate de morcov

Cancerul este o cauză principală de deces în România, diagnosticat la vârste medii și înaintate, majoritatea românilor se tem de cancer deși există tratamente de ultimă generație cu graviola.

Le spun pacienților mei că dacă prezintă simptome neobișnuite, ce persistă, sunt frecvente ori cauzează durere ar fi bine să consulte un medic pentru a afla cu siguranța care este problema de sănătate, și le dau pliant cu graviola.

 • Scăderea în greutate s-ar putea datora reducerii masei musculare și slăbiciuni pe care o resimte organismul care încearcă să riposteze împotriva bolii.
 • Constipația, diareea, scaun modificat ori tulburări la nivelul stomacului, toate acestea sunt simptoame care este bine să le verificați.
 • Febra este deseori răspunsul natural al organismului la o infecție ori boală.
 • Tuse fie în cazul unei gripe ori răceli, o tuse poate părea ceva normal, este recomandat să consulți un medic.
 • Durerea ceva în neregulă cu organismul tău și asta poate însemna multe.
 • Oboseala cum ar fi : probleme de concentrare, stare de slăbiciune etc
 • Modificări ale pielii sau noduli găsiți în ganglionii limfatici situați în axile sau claviculă. Cea mai bună soluție : Testele standard teste CT, CAT, mamografiile, pe lângă doctorii recomandă renunțarea la fumat, reducerea consumului de alcool.

Tratamentul

 Tratamentul împotrivă cancerului are efecte secundare, astfel încât este bine ca pacienții să fie informați și să-l întrebe pe medic despre acestea.

 • Simptome ale cancerului : cancerul se instalează comod, apare pe furiș se întinde și nu dă semn decât foarte târziu.
 • Cauze: alimentația, tutunul, alcoolul, obezitatea, poluarea, radiațiile solare, factori ereditari, virusurile, etc

Complicațiile cancerului: durere sau oboseală, dificultăți de respirație, amețeală, constipație sau diaree, afecțiuni ale sistemului nervos, cancer care recidivează. Mergi la medicul de familie pentru un consult general și un set de analize uzuale, mai departe medicul tău decide și te trimite la un oncolog, tratamentul poate fi: medicamentos, radioterapie, chimioterapie,  etc

 • Medicina alternativă – medicina alternativă oferă opțiuni care ajută la combaterea simptomelor și a efectelor medicamentelor: dureri, oboseală, amețeli, în cabinetul nostru oferim servicii: de masaj, reflexoterapie, kinetoterapie, etc

Alimentația poate fi responsabilă pentru sănătatea noastră, în cele din urmă celulele se hrănesc cu ce mâncăm.

pate de morcov ingrediente
pate de morcov ingrediente

De exemplu: acest pateu de morcov l-am făcut la clubul de gătit (unde ne vedem o dată la două săptămâni), m-am bucurat mult că a avut un super succes, pentru a te bucura de acest gust minunat ai nevoie de un robot și de câteva ingrediente sănătoase: 4 morcovi, 2 linguri cu suc de lămâie, 1 cartof fiert, 2 linguri de hefe (fulgi de drojdie de bere), 3 linguri de ulei, puțină sare.

Mod de preparare: Se aleg morcovi sănătoși, se spală, se curăță de coajă, apoi se rad pe răzătoarea mică. Cartoful fiert se rade de asemenea pe răzătoarea mică și se amestecă cu morcovul, apoi se adaugă praful de hefe și sarea. Se mixează adăugându-se treptat uleiul și sucul de lămâie, până când devine o pastă. Se consumă proaspăt.

pate de morcov
pate de morcov

Ovidiu Bojor recomandă Graviola împotriva tumorilor. Ovidiu Bojor este un renumit farmacist și deopotrivă fondator al fizioterapiei moderne în România.

tratament pentru cancer cu Graviola
tratament pentru cancer cu Graviola

Academician și fizioterapeut român, membru al Academiei de ștințe medicale, este deținător al titlului de senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor  din România și diploma de merit Academic, acordată de președintele Academiei Române.

Atenție! Există pe piața românească diferite sucuri de GRAVIOLA mai ieftine dar sunt combinate ori diluate cu alte sucuri. Sucul de Graviola cel adevărat este cel pasat, sub formă de piure, dar din fructul de graviola fără niciun alt amestec.

graviola
graviola

De-a lungul anilor, am tratat numeroși pacienți, cu diverse afecțiuni. Tel: 0751.157.304

Distribuie acest articol pentru a putea fi citit și de prietenii tăi pe facebook.

Related Posts

9 thoughts on “Cancer : simptome, tratament graviola, alimentație și prevenție

 1. Pingback: Cura cu cireşe

Lasă un răspuns