Detoxifierea organismului, un stil de viață sănătos

un stil de viată sănătos cu Zeolit

După un sezon rece, tot mai mulți oameni se gândesc, primăvara la o cură de detoxifiere. Totuși, detoxificarea organismului presupune un regim de viață sănătos.

Unele alimente sunt în întregime puternic detoxifiante în timp ce altele sunt generatoare de toxine. Alimentele detoxifiante sunt fructele, legumele și semințele (unde pot fi găsite la plafar sau magazine naturiste). În perioada de detoxifiere consumul de alcool este contraindicat. Apa este cea mai bună în timpul detoxifierii (detoxifierea este importantă pentru sănătate)

Detoxifierea organismului cu legume și fructe
Detoxifierea organismului cu legume și fructe

De evitat: alimentele prăjite, mezelurile, dulciurile, produsele de patiserie. Dacă nu iei în calcul cura de detoxifiere: te îmbolnăvești des, ficatul tău are probleme cu colesterolul și trigliceridele, ai probleme cu digestia ( balonare, constipație)

detoxifierea completă a organismului
detoxifierea completă a organismului

Metode de detoxifiere

Mișcarea este importantă în detoxifiere pentru că ajuți organismul să elimine toxinele, așa că faceți sport și în aer liber este bine, vă umple de energie mișcarea, oxigenează creierul. Cât și masajul te revigorează, toxinele se elimină prin transpirație la tunelul cu raze infraroșii, la foc automat. Încercați să evitați stresul, principalul inamic al sănătății noastre.

Trupurile noastre sunt supuse la toxine, otrăvuri și poluanți, zi de zi, al căror efect cumulat poate reduce calitatea vieții noastre. Curățându-vă corpul de toxine, vă veți simți plini de vitalitate, vă creșteți imunitatea, prevenind și apariția unor boli precum cele de stomac ori cancerul de colon.

Specialiști în nutriție: recomandă detoxifierea ca pe o necesitate când apar stări de: balonări și tulburări digestive și oboseală.  Specialiștii estimează că în timpul unui an, o persoană poate acumula până la 4 Kg de toxine care se prezintă sub diverse forme, fie celulită, fibroame sau chisturi.

Centrul de recuperare vă propune ritualuri complete și personalizate pentru detoxifierea corpului într-un sejur dedicat purificării organismului și armonizării sistemului nervos. Cura de detoxifiere vă va ajuta prin optimizarea aportului de oxigen în organism. Tratamentele noastre vor reduce la minim toxinele pe care le-ați acumulat și vă vor stimula metabolismul.

O cură de detoxifiere are efecte: combate luarea în greutate, întinerirea pielii, reechilibrarea sistemului nervos. În funcție de sfaturile noastre, aveți acces la o serie de procedee terapeutice: kinetoterapie,  masaj, reflexoterapie, etc.

Produse de sănătate pentru detoxifiere

Semne și simptome ale nevoii de detoxifiere
Semne și simptome ale nevoii de detoxifiere

Nu ezitați și detoxifiați-vă chiar astăzi! Consultați ofertele noastre la produsele de sănătate exemplu:  Zeolit mineral detoxifiant, este un mineral vulcanic natural care se extrage în anumite zone din lume.

Zeolit
Zeolit

Zeolitul nu are efecte toxice sau reacții adverse, este un antioxidant și imuno-modulator foarte eficient. Adjutant în detoxifierea corpului, intoxicații cu pesticide, intoxicații cu metale grele, infecții intestinale, infecții virale și bacteriene.

Zeolitul are un rol important în combaterea stresului oxidativ. În cazul persoanelor sănătoase este recomandat în scopul protejării organismului, a sănătății, eliminarea toxinelor.

Mod de administrare: 1 ori 2 capsule de trei ori pe zi, cu apă înainte cu 30 de minunate înainte de mesele principale.

  • Preventiv se recomandă administrarea cel puțin 3 luni consecutive de două ori pe an.
  • În tratamentul cazurilor de: ciroză, hepatită, boli digestive ( arsuri, balonări, diaree) diabet tip I sau II, intoxicații alimentare, boli cardiovasculare, afecțiuni respiratorii, psoriasis, osteoporoză, afecțiuni reumatice se recomandă administrarea a câte 6 capsule pe zi timp de cel puțin 6 luni ( recomand efectuarea analizelor medicale înainte de începerea tratamentului  și după perioada de 6 luni) pentru observarea rezultatelor.

Contraindicații:

  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • Nu se recomandă persoanelor care alăptează, gravidelor și copiilor sub 6 ani.
  • Persoanelor supuse la dializă
  • În insuficiență renală acută și cronică
  • Atenție specială în caz de tahicardie sau fibrilație atrială
  • Persoanelor care au efectuat transplant de organe.

Zeolitul poate fi folosit atât ca prevenție cât și ca tratare a unor afecțiuni existente deja, dar atunci este necesar să cerem sfatul specialistului, medicului competent. Mai puteți citi despre zeolit aici.

un stil de viată sănătos cu Zeolit
un stil de viată sănătos cu Zeolit

 

 

Related Posts

Lasă un răspuns