Seminar Blue Diamond la București!

Seminar Blue Diamond la București „Seminarul 💎 Blue Diamond” a avut loc în capitală la Rin Central Hotel. Evenimentul s-a adresat tuturor celor care doresc să descopere pașii către succes, cât de importantă este crearea unei imagini, dar și a unei identități pentru o afacere mult visată.

Seminarul a fost susținut de speakeri specialiști în domeniu

La această ediție specială nu au lipsit, desigur, speakerii care ne-au povestit despre experiențele și parcursul lor profesional de până acum și care ne-au îndrumat cu sfaturi pentru o afacere de succes și un stil de viață sănătos.

Așadar, printre speakerii care au fost prezenți la eveniment se numără: Mirela Gîț, Gabriel Niculae, Milan Mengheși, Georgian Țuțuianu și, de asemenea, nume importante din domeniul sănătății, precum:

  • Cons. Emese Nicoleta Puia – Mod de administrare suplimente;
  • Acad. Prof. Dr. Adrian Restian – Sănătatea pe înțelesul tuturor;
  • Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi – Nutriție și nutriționism;
  • Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor – Stil de viață sănătos;

Mirela Gîț este o doamnă stilată și elegantă, dar și o fire ambițioasă. Aceasta este antreprenor și trainer: membru certificat John Maxwell Team România. Mirela are o experiență de 15 ani în formarea oamenilor și a echipelor de vânzări pentru companii de vânzări directe, network marketing și instituții financiare, livrând rezultate aliniate cu obiectivele de business ale clienților. Pasiunea ei o reprezintă digitalul. Cel mai mult, cu siguranță, o pasionează online-ul. În tot ceea ce face în fiecare zi pune multă pasiune.

Seminar Blue Diamond la București
Seminar Blue Diamond la București – Mirela Gîț

Mirela, ca speaker motivațional, susține seminarii și oferă discursuri motivaționale, în principal pe tematica negocierii, dar și cu privire la dezvoltare personală, leadership, motivare și succes, iar despre aceste lucruri a vorbit și la seminar.

Seminar Blue Diamond la București
Seminar Blue Diamond la București

Milan Mengheși, de mulți ani, investește zi de zi pasiune și profesionalism în afacerea 💎 Blue Diamond, cel mai cunoscut brand și cea mai importantă companie din România, dar și una dintre cele mai puternice de pe piață în materie de produse BIO pentru sănătate. Acesta a făcut din antreprenoriat un sport de performanță în care nu există limite, și-a menținut echilibrat principiile de business și de viață și a dezvoltat echipe eficiente, unite, renumite pentru creativitate și performanță.

Seminar Blue Diamond la București – Milan Mengheși

Dezvoltare personală și profesională

Pe parcursul anilor mi-am dat seama de faptul că oamenii au mare nevoie să știe să negocieze, să comunice bine unii cu ceilalți pentru a obține ceea ce-și doresc. În mod special antreprenorii au nevoie de aceste abilități precum și de oameni cu aceste abilități esențiale în încheierea de afaceri mai bune, stabilirea de relații și parteneriate mai avantajoase.

Parteneriatul cu 💎 Blue Diamond este un proiect de suflet pentru mine. Datorită lui mă bucur de oameni minunați de fiecare dată și de o viață sănătoasă. Îmbin utilul cu plăcutul, iar rezultatele nu întârzie să apară. Și eu lucrez în domeniul sănătății, cu noi provocări în fiecare zi și cu un volum mare de muncă, dar fac totul din pasiune.

Seminar Blue Diamond la București
Adrian Sora

Citește și

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

 Cei mai buni doctori - informații valoroase
Cei mai buni doctori – informații valoroase

Related Posts

Lasă un răspuns