Retrospectiva anului 2020

Retrospectiva anului 2020

Încheiem anul 2020 cu sentimentul de recunoștință şi un bagaj mare de cunoştinţe în domeniul online. Pentru noi, la Centrul de recuperare medicală, 2020 a fost un an greu, cu multe provocări, prin care am reușit să trecem cu bine.

Retrospectiva anului 2020 💻 Este momentul retrospectivelor. Privind în urmă, realizez că nu a fost ușor, însă orice încercare este o lecție de viață. Anul acesta a fost un an al încercărilor pentru noi toți… Se apropie sfârșitul lui decembrie, așa că putem trage linie și face bilanțul…

Pentru ASKineto, 2020 a însemnat multe schimbări, numeroase reușite, dar și provocări la tot pasul.  Anul 2020 s-a încheiat și m-am gândit că ar fi potrivit să facem o trecere în revistă a celor mai importante momente …

Retrospectiva anului 2020

Citește mai mult și află cum a decurs viața mea în ultimii ani și care au fost pașii … Citește și: Retrospectiva anului:  2017, 2018, 2019,..

Legat de ieșirile în natură, iată câteva evenimente ce merită menționate: Binecuvântările nu m-au ocolit nici în acest an.

  • Deși am impresia că s-a întâmplat acum recent, … în august am ajuns în Deltă. Îmi doresc să repet experiența, chiar dacă mă voi îndrepta spre altă destinație.
  • În octombrie am ajuns în zona Balcic. A fost printre cele mai frumoase de anul ăsta.

Retrospectiva anului 2020 💻 Pe lângă evenimentele din viața reală, iată ce s-a întâmplat în plan virtual:

  • Am dezvoltat magazinul naturist online binecuvantareaplantelor.ro
  • Am scris și publicat numeroase articole și sfaturi pentru sănătate
  • Am promovat activitatea pe pagina de Facebook a cabinetului AsKineto
  • Am participat la conferințe, proiecte și alte evenimente online
  • M-am implicat în promovarea produselor naturiste și a proiectelor pentru comunitate

Pe contul meu Instagram, anul acesta am postat mai rar … dar când mă uit acum la poze mi se pare că retrăiesc întâmplările prin care am trecut. Culorile se schimbă o dată cu lunile și sunt punctate acolo cele mai frumoase locuri pe care le-am vizitat.

Viață însă nu se rezumă doar la călătorii, iar eu simt nevoia să mă dezvolt pe mai multe planuri.  Așa că pe lângă destinațiile pe care mi le doresc să le vizitez, lista de dorințe include și alte aspecte, mai personale, cum ar fi iubirea împlinită și adoptarea unei pisici simpatice.

Nu pot să nu mă întreb cum va fi anul 2021. Sper să fie mai bun decât anul care se încheie, sau cel puțin să nu fie mai rău.

Retrospectiva anului 2020

Echipa ASKineto vă urează un an nou fericit și plin de realizări! Fie ca noul an să vă aducă sănătate, mai multă fericire și împliniri decât anul trecut și cât mai puține griji. Să vă bucurați de tot ce este bun și frumos împreună cu cei dragi sufletului vostru!

Acum, la cumpăna dintre ani, vă mulțumesc vouă, celor care aveți deschiderea necesară pentru a proteja și îmbunătăți sănătatea în fiecare zi. Împreună învățăm să avem grijă de noi și de cei din jur, bucurându-ne de miracolul numit NATURA, care are soluții pentru toate problemele omului.
Vă urez sărbători pline de zâmbete calde!  La mulţi ani tuturor! Să aveţi un nou an cât mai bun!

Pornim în noul an cu forțe proaspete și dornici să realizăm lucruri frumoase și de impact. Cu acest prilej, mulțumim tuturor membrilor pentru implicarea și susținerea necondiționată! Mulțumim companiilor care ni s-au alăturat, pentru încrederea acordată!

Încă o dată, vă dorim tuturor un nou an fericit, plin de bucurii, realizări și, cel mai important, lipsit de griji. Vom continua să vă ținem la curent cu informații interesante și utile pentru sănătate și nu numai.

Ți-a plăcut acest articol?

Dacă ți-a placut acest articol dă-i un share pe una din rețelele de socializare. Foto Premium

Retrospectiva anului 2020
Retrospectiva anului 2020

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: