Anul 2019

Retrospectiva anului 2019

Retrospectiva anului 2019 🎇 Anul 2019 se apropie de final dar, înainte de a-l primi pe următorul, m-am gândit să fac o retrospectivă.

Anul 2019 s-a încheiat și m-am gândit că ar fi potrivit să facem o trecere în revistă a celor mai importante momente.

Jurnalul meu sau analiza celor doi ani de când scriu pe blog – retrospectiva anului, este un motiv de recunoştinţă pentru mine. El mă revigorează și îmi amintește de unde am plecat ori câtă încredere în mine am dovedit ca să cuceresc vârfurile obiectivelor propuse.

Tu ai un astfel de carnet de notiţe sau nu îţi trebuie?

Eu m-am obișnuit să aud că timpul trece foarte repede, dar adevărata dezamăgire vine atunci când el se duce în zadar. Din fericire, eu m-am eliberat de această teamă ca să pot să trăiesc liber și să termin ce am început.

Pe unde am călătorit în 2019 …

Am vizitat o parte din România, Bulgaria, Franța (Nisa) unde m-am limpezit, plimbându-mă prin port, trăind, simțind, am petrecut o săptămână acolo, m-am relaxat, am mâncat în restaurantele preferate de mine.

Pe parcursul anului 2019, am scris articole în timp, am lucrat la site, am comunicat aproape zilnic cu voi și am creat o pagină de Facebook: ASBO – pagina Asociației Bloggerilor Olteni.

În materie de rezultate la competiţiile Facebook, anul 2019 se poate mândri ca fiind unul dintre cei mai buni, comparându-se cu vestitul 2012 când am început activitatea online pe Facebook și deschiderea Centrului de Recuperare Medicală.

Acest an 2019 m-a zguduit puțin, oferindu-mi suișuri și coborâșuri, salturi prin interiorul meu de o intensitate maximă, care m-au făcut de multe ori să mă întreb ce îmi doresc să fac pe mai departe. Am învățat multe în această perioadă și m-am regăsit, fapt care m-a ajutat să las deoparte multe: nemulțumiri, frici, frustrări, anxietăți și dureri nerostite.

Am reușit să cresc în plan personal și, da, sunt mândru de lucrul acesta, pentru că este cel mai greu lucru din lume să ajungi să ai discuții cu tine însuți, să te vezi și să te accepți așa cum ești cu adevărat, fără a mai aștepta confirmări sau aprecieri de la cei din jur, pentru a te iubi și pentru a fi bine tu cu tine.

În 2019, am înțeles mult mai bine că unii oameni vin în viața noastră pentru o anumită perioadă, după care își deschid aripile și zboară mai departe…

La ce mă pot aştepta în 2020?

De la 2020, nu vreau multe. Îmi doresc: sănătate pentru mine și pentru cei dragi mie, echilibru, liniște sufletească, puțină lumină, curaj cât cuprinde pentru a îmi deschide larg aripile și mult mai multă toleranță și înțelegere, mult mai mult calm și mult mai multă bucurie venită din lucruri mărunte. 

Eu mi-am propus ca în noul an care bate la ușă să continui pe drumul pe care am început și să dau tot ce pot atât în plan profesional cât și personal. În 2019 am învățat să renunț la persoanele toxice care se aflau în preajma mea și voi continua să fac lucrul acesta și de acum înainte.

Cu o mică întârziere, vă invit să rememorăm cele mai frumoase şi interesante momente la care echipa ASBO, a asistat pe parcursul acestui an îmbelşugat.

Retrospectiva anului 2019
Retrospectiva anului 2019

Aseară, 🎇 despre proiecte și planuri ne-au vorbit Daniel Botea și Diana Nedelcu. În cursul anului 2019 am realizat multe proiecte: anul 2019 s-a dovedit a fi de bun augur.

Acestea fiind spuse, îţi doresc La Mulţi Ani, dragă Craiova! Şi sper ca anul 2020 să ne aducă ceva schimbări în bine, nu doar promisiuni şi vorbe goale. Un nou an mai bun tuturor, plin de liniște sufletească și de oameni frumoși alături vă doresc tuturor!

Retrospectiva anului 2019
Retrospectiva anului 2019

Citește și: Retrospectiva anului 2017Retrospectiva anului 2018. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Retrospectiva anului 2019
Retrospectiva anului 2019

Related Posts

Lasă un răspuns