Retrospectiva anului 2017

Adrian Sora

Retrospectiva anului 2017 –  A mai trecut un an. Cât de repede trece timpul! Pentru mine, 2017 a fost bogat în evenimente importante. Aproape trei mii si ceva de accesări pe blog, aproximativ 19 nouăsprezece mii de aprecieri pe Facebook, zeci de prieteni și oamenii calzi care mi s-au alăturat în acest proiect de sănătate.

Am privit în urmă și am realizat că nu este ușor, însă a meritat. Habar nu am avut că voi începe să scriu pe blog din 12 Decembrie 2017, departe de planurile mele acest gând, dar viața știe să te surprindă în mod plăcut, și uite așa am început sa scriu câte un articol aproape la trei zile.

2017 și speranța sădită-n suflet

2017 mi-a plantat în suflet speranța, sunt împlinit chiar, deși mă așteaptă un nou an cu multe încercări dar și realizări la care muncesc. Acesta a fost cel mai bun an din viața mea până acum. În data de 10 decembrie am participat la întâlnirea Blogmeet #70 unde am interacționat cu mulți oamenii de calitate ce m-au motivat să continui ceea ce fac astăzi, să scriu articole pe blog. Am cunoscut persoane drăguțe, deschise și prietenoase, iar atmosfera a fost foarte plăcută. A fost un eveniment extrem de reușit și bine pus la punct. A fost prima mea experiență de acest fel și vreau să vă povestesc mai multe pe blog într-un alt articol.

Pe 12 decembrie am învățat câteva lucruri foarte utile unui blogger și când am început să scriu pe acest blog, habar n-aveam câte lucruri trebuie să cunoști, de a scrie corect, de a face poze drăguțe și multe alte tehnici de blogging.

Doamna, Mirela Coman m-a invitat la blogmeet-ul cu numărul 70 (în fiecare lună comunitatea bloggerilor din Craiova, se întâlnesc în cadrul acestuia), iar petrecerea a fost reușită, mi se pare foarte tare că avem așa ceva in Craiova și asta datorită, printre mulți alții, și lui Damian Irimescu.

Însă nu am de gând să mă opresc aici. Am fost invitat la câteva interviuri și am fost chemat să vorbesc la radio, TV , am muncit în vânzări directe și nu numai.  Am cunoscut oameni frumoși, deși uneori am fost jignit, copiat sau lăudat. Cititorii care la început m-au ignorat sau care au râs, mă citesc posibil astăzi pe ascuns pe acest blog. Cei care mă urăsc există și vor exista în continuare.

Blue Diamond

O echipă puternică BLUE DIAMOND, în această poza sunt cei doi fondatori Milan Mengheși, Diana Vitan Martinas, și Mihai Leu, iar eu mă aflu în cea mai dinamică companie unde au fost acordate și premii de excelență în business.

Adrian Sora
Adrian Sora
Echipa Blue Diamond
Echipa Blue Diamond
Echipa Blue Diamond
Echipa Blue Diamond
Blue Diamond
Blue Diamond

Mi-am construit propriul business de network marketing pas cu pas, în parteneriat cu compania BLUE DIAMOND unde mi-am urmat visul până în „pânzele albe” adevăratul motiv fiind dorința de a crește ca om.

Adrian Sora
Retrospectiva anului 2017 – Adrian Sora
echipa BLUE DIAMOND
Retrospectiva anului 2017 –  echipa BLUE DIAMOND

Urări pentru Noul An 2018

Vreau să mulțumesc tuturor acum la sfârșit de an, celor care au fost alături de mine și m-au sprijinit, și promit că în noul an voi aduce multe proiecte frumoase. Dar acum să ne bucurăm de noul an care se așterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urez să le scrieți cu lucruri bune, împliniri și fericire pentru ca la sfârșitul acestuia să-l citiți cu bucurie.

Noul an ne dă putere să fim mai buni, mai curajoși și mai generoși.  Să îndrăznim să visăm și să sperăm mai mult, să credem cu tărie că noul an va fi mai fericit, plin cu gânduri bune, de veselie și sănătate.

Drag cititor, sufletul tău să vibreze în pace și armonie, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite.

Sunt sigur că Dumnezeu a pregătit totul astfel să fie bine, că EL știe ce înseamnă cu adevărat acest bine pentru noi, oamenii!

Acesta este ultimul articol din anul 2017, așa că vreau să vă urez de acum LA MUȚI ANI! Să aveți parte de un An Nou cu multă sănătate!

Și pentru că vreau să fac o retrospectivă a acestui an, m-am gândit să o fac aici, pe blog pentru a-mi reaminti mereu cum a fost 2017 și ce am făcut.

Abonați-vă pentru a fi notificați pe e-mail de fiecare dată când scriu un articol nou. Pe curând.

Related Posts

4 thoughts on “Retrospectiva anului 2017

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: