La mulţi ani mie !!!

Azi e ziua mea, împlinesc frumoasa vârstă de 39 de ani!

Urările de «La mulţi ani» sunt foarte importante pentru mine! Chiar și cele de la prietenii pe care îi cunosc doar de pe rețelele de socializare. O vorbă frumoasă și un gând bun sunt oricând binevenite și încerc la rândul meu să le întorc tuturor.

Anul acesta este puțin mai trist pentru mine din cauza izolării la care suntem supuși cu toții din cauza Coronavirusului Covid19 care a făcut numeroase victime în lumea întreagă. Am trecut prin tot felul de stări, de la teamă la nervozitate, frustrare, nerăbdare, uneori furie și altele asemenea, care de care mai negative. În final am ales să văd partea bună și să folosesc timpul petrecut în casă pentru a mă ocupa de casă, de grădină și de dezvoltarea mea personală.

În vreme de izolare la domiciliu mă ocup de pasiunile mele

Cei care mă cunoașteți v-ați obișnuit deja cu articolele mele dedicate sănătății. Acum mai mult ca oricând m-au preocupat remediile și metodele de creștere a imunității. Am publicat o serie de articole pe această temă:

Chiar dacă sunt izolat, mă bucur de ziua mea!

Cu două zile înainte, vineri, m-am dus să fac câteva cumpărături de aprovizionare, dar am luat și o şampanie, cu declarația pe proprie răspundere la mine! Anul acesta însă nu voi avea invitați la masă. O să mănânc eu tot! 😆

Ziua de naștere, indiferent în ce condiții o petrecem, rămâne o zi specială pentru sufletele noastre. Mă bucur de fiecare dată de aprecierea prietenilor și cunoștințelor din viața reală dar și din mediul online. Doresc la rândul meu să vă urez zile frumoase, alături de cei dragi vouă. Să ciocniţi şi să transmiteți gânduri bune, pentru perioada aceasta în care #stămacasă. Să fiţi sănătoşi şi să aşteptaţi încrezători ziua în care #ieșimdincasă.

În special pacienților mei, vreau să știți că vă iubesc din tot sufletul și îmi este dor de voi toți. Îmi pare rău că nu ne-am putut întâlni la cabinet în această perioadă.

Cititorilor mei, mi-e drag de voi, de toți cei care intrați pe blog/ Facebook să citiți ce-am mai scris și vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru urările, încurajările și felicitările (postate pe Facebook) pe care mi le-ați adresat de-a lungul timpului. Nimic nu-mi face ziua mai frumoasă decât ca un mesaj prin care cineva îmi spune că-mi citește blogul și că îi place ce găsește acolo. Sunt în stare să zâmbesc toată ziua, pe cuvânt😏!

Să aveţi realizări frumoase, prietenii adevărate, iubire sinceră şi amintiri fără regrete.

La mulţi ani, dragilor, cu sănătate și energie 😆!

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

La multi ani
La mulţi ani!
La mulţi ani
La mulţi ani!

Related Posts

1 thought on “La mulţi ani mie !!!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: