Retrospectiva anului 2018

Retrospectiva anului 2018

În primul rând mulțumiri tuturor cititorilor acestui blog! Unii dintre voi citiți blogul des, alții din când în când.

Retrospectiva anului 2018 – Mă bucur însă că am reușit să ajung la performanța ca în primul an de blog să fiu citit de 167.500 de oameni iar articolele postate sunt 227 cu 263 de comentarii.

Cel mai citit articol a avut nu mai puțin de 2500 de vizualizări. Dincolo de numere însă mi-am dorit ca oamenii care mă citesc să înțeleagă mai bine ce se întâmplă în jurul lor.

Deși scriu cu plăcere despre o grămadă de chestii, unele articole îmi sunt mai dragi decât altele.

A fost un an plin de provocări noi, dar în același timp și un an al binecuvântărilor, am o mulțime de motive pentru care îi mulțumesc Bunului Dumnezeu !

Retrospectiva anului 2018

2018 a fost foarte bogat anul acesta în evenimente. Acum că anul se apropie de sfârșit, nu pot să nu mă gândesc la toate oportunitățile pe care mi le-a adus anul acesta. Acesta a fost anul în care am făcut multe lucruri “pentru prima dată” ca blogger.

Aici am întâlnit oameni din comunitate pe care îi cunoșteam doar din articole și din contribuțiile aduse de către ei blogosferei. Pe perioada anului am participat la multe sesiuni și am învățat multe lucruri interesante, ba chiar am fost inspirat să scriu articole pe care le puteți citi dacă sunteți interesați, pe blog .

Retrospectiva anului 2018
Retrospectiva anului 2018

La sfârșitul anului nu pot să spun decât că sunt fericit că am putut face atât de multe lucruri noi și sunt foarte recunoscător că fac parte dintr-o organizație care oferă astfel de oportunități care m-au ajutat să mă dezvolt ca blogger.

Și dacă te gândești, anul nu s-a încheiat încă, mai am câteva zile la dispoziție în care se pot întâmpla multe lucruri.

Concluziile anului meu de blogging

Am scris 227 articole. În anul 2019 sper să scriu mult mai multe.

Retrospectiva anului 2018 blogger
Retrospectiva anului 2018 blogger

 

Ce îmi doresc de la 2019

Să scriu mai mult pe blog, să îmi cresc comunitatea, să particip la mai multe campanii pe bloguri, sa merg la mai multe evenimente cu bloggeri, să cunosc oameni frumoși și să îmi fac prieteni noi.

Retrospectiva anului 2018
Retrospectiva anului 2018

Sper să ne revedem și în noul an cu articole noi și interesante. Un An Nou Fericit tuturor!

Citește și Retrospectiva anului 2017
Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Related Posts

1 thought on “Retrospectiva anului 2018

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: