Masajul facial, creme cu venin de viperă și pudră de diamant

cremă cu pudră de diamant și venin de viperă

Un tratament care ajută la menținerea sănătății, frumuseții pielii și a încetinirii procesului de îmbătrânire este masajul facial utilizând creme cu venin de viperă și pudră de diamant.

Momentul cel mai bun pentru masajul facial este dimineața sau seara, atunci când îți faci ritualul de curățire a tenului. Masajul facial a fost folosit, dintotdeauna, ca o soluție de tratament și frumusețe pentru față și corp cu venin de viperă.

masaj facial
masaj facial
 • Fruntea este predispusă apariției ridurilor, așa că trebuie să acorzi atenție maximă acestei zone. După câteva zile în care practici masajul, atât seara cât și dimineața, vei observa că ai o frunte lipsită de riduri.
 • Ochii, dacă vrei să scapi de cearcăne și de pungile de sub ochi, liniile fine, masajul este extrem de bun.
 • Gura, pentru a preveni apariția ridurilor din jurul gurii.

Alături de numeroasele beneficii oferite pielii, masajul ajută la ameliorarea stresului, durerilor de cap și migrenelor. Ședințele sunt recomandate pentru strălucirea pielii, minimizarea liniilor fine, a ridurilor, fermitatea și eliberarea de tensiuni.

Beneficii ale masajului facial

 • relaxează mușchii de la nivelul feței
 • are efect detoxifiant
 • oxigenează celulele pielii
 • menține și reface tonusul muscular
 • stimulează pătrunderea în piele a produsului aplicat
 • normalizează circulația sanguină și limfatică
 • stimulează fibrele de colagen și elastină de țesut
 • stimulează terminațiile nervoase de la nivelul pielii

Orice persoană știe că tenul său are nevoie de îngrijire specială fie iarna, când gerul usucă tenul cât și vântul, sau vara, când vremea se încălzește. Poți să-l faci acasă sau la centrul de înfrumusețare cu ajutorul unor ingrediente intens hidratante, acest masaj are un rol benefic pentru piele.   Pentru un plus de strălucire poți încerca și tratamente prin masaj cu ultrasunete faciale.

Contraindicații ale masajului

 • boli ale pielii (afecțiuni ale pielii)
 • răni deschise
 • răceală, temperatură
 • probleme grave ORL
 • boli ale sistemului limfatic

Combinație unică în lume, creme cu venin de viperă și pudră de diamant

Pudra de diamant exfoliază ușor stratul superior al pielii, permițând vitaminelor și ingredientelor din compoziția ei să pătrundă și mai eficient în dermă, încetinind vizibil procesele de îmbătrânire. Un alt beneficiu este că particulele acestei pulberi fine se fixează în liniile fine ale feței, și reflectă subtil o lumină albastră invizibilă cu ochiul liber, crescând un aspect luminos și radiant, reducând puternic apariția ridurilor.

cremă hidratanta cu pudră de Diamant si venin de viperă
cremă hidratantă cu pudră de Diamant si venin de viperă

Intense antirid, cremă nutritivă pentru ten ridat cu venin de viperă și pudră de diamant

Doar 10 minute de masaj facial aplicat de câteva ori pe săptămâna, pot face minuni pe termen lung. Chiar dacă masajul facial nu te scapă de ridurile deja instalate, poate preveni apariția unor riduri noi și ajută pielea să fie mai netedă, fermă și luminoasă. Cremele cu venin de viperă și pudră de diamant sunt un tratament excelent pentru stoparea apariției de riduri noi.

cremă nutritivă pentru ten ridat cu pudră de Diamant și venin de Viperă
cremă nutritivă pentru ten ridat cu pudră de Diamant și venin de Viperă

Beneficiile sunt extraordinare, vorbim despre calmarea la nivelul feței, întărirea musculaturii din zonă și detensionarea întregului corp. Un tratament durează 20 – 30 minute și trebuie făcut din adolescență, pentru că fetele au probleme cu tenul și bărbați trebuie să aibă grijă de pielea lor.  Există mai multe tipuri de masaj facial: de lifting facial, de relaxare, terapeutic ( gen shiatsu) și presopunctura.

cremă cu pudră de diamant și venin de viperă
cremă cu pudră de diamant și venin de viperă

Masajul facial este o terapie plăcută, relaxantă și cu foarte multe beneficii. Un ten sănătos înseamnă o piele frumoasă, catifelată și hidratată, iar masajul facial poate contribui pozitiv la aspectul tenului tău. Pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să dați dovadă de răbdare: efectele se văd peste două luni de la începerea ședințelor de masaj.

Mai poţi citi pe aceeaşi temă:

Centrul nostru vă oferă servicii de estetică facială de înaltă calitate folosind produse BIO.  Cremă hidratantă cu pudră de diamant și venin de viperă și  cremă nutritivă pentru ten ridat cu venin de viperă și pudră de diamant.

Related Posts

4 thoughts on “Masajul facial, creme cu venin de viperă și pudră de diamant

Lasă un răspuns