Tratamentele naturiste întăresc sistemul imunitar!

Tratamentele naturiste

Tratamentele naturiste răspund cel mai bine la manifestări neplăcute, precum durerile cronice de cap, tulburările comportamentale, infecțiile ORL, bronşitele, bolile cardiace, afecțiunile ficatului etc.

Dife­rența față de medicina clasică, alopată, este aceea că produsele naturiste nu lucrează cu substanțe toxice pentru organism, nu împiedică mecanismele naturale ale vindecării, ci, dimpotrivă, le ajută să se desfășoare.

Prin urmare, sistemul imunitar este ajutat și întărit! Este o formă de terapie profundă care se adresează persoanelor ce doresc abordarea problemelor de sănătate dintr-o perspectivă individualizată, reducând la minim riscul efectelor secundare provocate adesea de medicație.

Produsele naturiste pun preț pe acele semne rare, inexplicabile care individualizează fiecare pacient, dându-i acestuia un tratament personalizat.

Doctorul specialist pune diagnosticul şi prescrie remediile după un timp de discuții amănunțite cu pacientul. O altă diferență față de medicina alopată este aceea că o consultație, chiar și la aparatul de biorezonanță, durează destul de mult, cu precădere prima dată.

Tratamentele naturiste

Produsele naturiste poartă numele de „remedii” şi sunt preparate prin metode diferite de medicamentele convenționale. De exemplu, multe remedii sunt obținute din plante sau produse animale precum propolis sau venin de viperă/șarpe/albină. Medicamentele obişnuite sunt produse în laborator şi nu au corespondent în mediul înconjurător. De aceea, eliminarea lor prin urină sau fecale reprezintă unul dintre poluanții apei menajere cel mai dificil de neutralizat.

Pacienții tratați preponderent cu produsele naturiste sunt copiii cu in­fecții ORL, bronșite, boli digestive (colici, consti­pații) etc.

Adulții care cer con­sultații la aparatul de biorezonanță sunt cei care suferă fie de depresii, fie de boli cardiace, de ficat sau ginecologice ori alte probleme de sănătate.

Ce boli răspund mai bine la tratamentele naturiste?
  • afecțiunile vasculare (stări de hipercoagulabilitate, tulburări de circulație, hipertensiune) și cardiace (palpitații, sincope, insuficiența cardiacă, angina pectorală),
  • afecțiunile pediatrice: tulburări ale dentiției, colicile sugarului, tulburări de creștere, coșmarurile nocturne, constipația, intoleranța la lapte, amigdalitele, laringitele, polipii, infecțiile trenante de diverse origini, durerile de creștere);
  • bolile ginecologice (mastita, endometrioza, infertilitatea, sindromul premenstrual);
  • ticurile și alte boli neurologice; depresia, insomnia, anxietăți și fobii; stări de șoc;
  • afectiunile post-traumatice ale mușchilor și tendoanelor;
  • problemele reumatologice (torticolis, lumbago, artrite, reumatism, mialgii);
  • problemele digestive (gastrita, constipația cronică, colonul iritabil, ulcerul gastro-duodenal, hepatita, apendicita acută); infecțiile urinare recidivante;
  • infecțiile ORL (amigdalite, sinuzite, otite, laringite, rinite);
  • durerile cronice de cap; ADHD-ul; anemia (dar nu talasemia!).
Tratamentele naturiste – remedii și leacuri „băbești”

Ce este important de reținut: înainte de începerea unui tratament naturist este necesar sfatul unui specialist, acesta fiind cel mai în măsură să pună diagnosticul corect. Pentru a obține rezultate optime, trebuie să ne asigurăm că remediile sunt folosite corespunzător, că nu au interacțiuni cu alte medicamente, mai ales în situațiile în care deja luăm un alt tratament pentru o altă afecțiune. Specialistul ne va indica dacă există riscul ca acestea să aibă interacțiuni cu diferite alimente, medicamente sau chiar alte produse similare și ne va realiza schema de tratament personalizată, conform nevoilor noastre.

Remediile din plante, ceaiurile, vitaminele și mineralele pot fi bune pentru organism în anumite situații, dar utilizate în mod corect și responsabil. Dacă avem cea mai mică îndoială privind o informație, este important să apelăm la sfatul unui medic sau terapeut.

Tot mai multe persoane s-au orientat în ultimul timp să se trateze de anumite afecțiuni și boli cu ajutorul tratamentelor naturiste.

Dacă vreţi să fiţi sănătoşi şi fericiţi, amintiți-vă mereu că faceţi parte din Natură, sunteţi cel mai frumos şi cel mai de preţ lucru din Creaţie. Respectaţi-o! Nu uitaţi asta!

Sfatul meu este măcar să încercați beneficiile medicinei alternative. Nu luați imediat medicamente când răciți, de exemplu. Puteți consuma citrice, sucuri naturale, ceaiuri, plus produse naturiste. O să vedeți că în maxim câteva zile simptomele se vor ameliora sau chiar vor dispărea. Nu luați imediat antibiotice, pentru că atunci va trebui să adăugați probiotice ca să tratați efectele negative ale acestora… și tot așa, până când dați dintr-o afecțiune în alta.

Natura are un remediu pentru fiecare boală. Este la latitudinea noastră să ne documentăm pentru a ne bucura de beneficiile acesteia. Sănătate multă!

Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe fizioterapiecraiova.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook. (Photo: 123rf.com)

Tratamentele naturiste

Related Posts

4 thoughts on “Tratamentele naturiste întăresc sistemul imunitar!

  1. Pingback: Sistemul imunitar

Lasă un răspuns