Adio celulitei cu ajutorul aparaturii moderne

Tratamentele de slăbit și tratamentele anticelulitice sunt personalizate, se adaptează nevoilor tale și astfel rezultatele sunt garantate pentru celulită.

Femeile recurg la diferite metode de înfrumusețare cum ar fii: procedurile de împachetare, ce oferă momente de relaxare și pierderea în centimetrii la coapse, talie, îndepărtarea celulelor moarte, detoxificarea organismului, îmbunatățirea circulației, în articolul tratamentului cu vacuum   am amintit și de alte tratamente eficiente pentru celulită.

Înainte de fiecare împachetare se efectuează și un peeling corporal. Împachetările sunt totale și se fac de sub sâni până la glezne. Un corp frumos și bine proporționat este un vis la care aspiră fiecare femeie. Dar important este să învățăm că îl putem obține prin proceduri corporale sănătoase.

Tunelul cu raze infrarosii  no cellulite este un aparat profesional pentru slăbit în kilograme, tratează celulita, activează circulația sângelui, elimină toxinele și îmbunătățește aspectul pielii.  Temperatura atinge peste 70 grade Celsius ideal pentru a accelera procesul de transpirație, topește grăsimile acumulate în exces de către organism. Sunt suficiente 10 – 12 ședințe după care se poate lua pauză de două sau trei luni.

Contraindicații: sarcină și alăptare, răni deschise, probleme circulatori grave, procese tumorale, etc.

Electrostimularea musculară este un fitness intensiv în care specialiștii au evaluat că 45 de minute echivalează cu 4-6 ore de gimnastică fără întrerupere. Efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar după prima sedință. Este o metodă eficientă de a scăpa de grăsimea din anumite zone ale corpului și a-ți îmbunătăți aspectul fizic. Această terapie are pe lângă înlăturarea grăsimii, întărirea și definirea musculaturii. Electrostimularea este o procedură simplă și sigură prin care micro-curenții sunt aplicați pe fibrele musculare ale zonei de tratament.

Are multe beneficii pentru sănătate cum ar fii: relaxarea spasmelor musculare, creșterea circulației sangvine locale, utilizarea în recuperarea post-operatorie pentru a preveni tromboza venoasă și re-educarea musculară .

Contraindicații: femei însărcinate, diabetici, persoane care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice, tensiune arterială ridicată.

Soluții pentru tratarea celulitei

Cele mai bune rezultate se obțin prin combinarea tratamentelor medicale pentru celulită  cu remedii naturiste și cu schimbarea stilului de viață în general.

Tratament care vă ajută să dați kilogramele jos și să slăbiți natural: capsule de cafea verde, plantele și ingredientele bio vă pot ajuta să câștigați bătălia împotriva grăsimii. Boabele de cafea verde arabică conțin cea mai mare cantitate de acidul clorogenic dintre alimentele de pe piață. Acest acid este un antioxidant natural foarte puternic ce stimulează arderea grăsimilor prin accelerarea metabolismului prevenind absorbția de calorii și grăsimi în organism, fără a schimba obiceiurile de dietă.

Efecte benefice pentru organism: slăbire, reîntinerire, îmbunătățirea sistemului circulator, întărirea sistemului imunitar, creșterea acuității vizuale, catifelarea pielii, reducerea incidenței cancerului.

Mod de administrare două capsule pe zi, o capsulă dimineața și una la prânz.

Capsule de cafea verde
Celulită – Capsule de cafea verde

Specializat în tratarea și combaterea aspectelor inestetice ale corpului dumneavoastră, Cabinetul de Kinetoterapie, vă oferă consultanță și îngrijire în domeniul esteticii corporale. Echipat cu o gamă de produse profesionale și aparatură de ultimă generație, cabinetul nostru va ajută să dobândiți și să vă mențineți silueta dorită.

Serviciile nostre vă ajută să scăpați de celulită și să vă modelați o siluetă de invidiat, să evadați de stresul cotidian, să vă mențineți tonusul muscular și să beneficiați de clipe de relaxare și liniște.  Frumusețea înseamnă înainte de toate sănătate și de aceea am creat articole și am explicat ce procedee estetice sunt benefice pentru slăbit, tonifiere și tratarea celulitei.

Cabinetul se găsește amplasat în zona centrală Str. Vasile Alecsandri nr 84. Solicită o programare 0761 911 697

Dacă doriți să ne lăsați un mesaj sau să faci o programare, te invităm să folosești formularul de mai jos .

    Related Posts

    3 thoughts on “Adio celulitei cu ajutorul aparaturii moderne

    Lasă un răspuns