Iată ce alimente ajută la combaterea celulitei

coaja de portocale

Cum poți scăpa de celulită. Aceștia sunt cei mai de nădejde aliați

Combaterea celulitei – Celulita, un depozit de grăsime aflat sub piele este inestetică și dă mai bătăi de cap femeilor, indiferent de vârsta lor. Celulita nu are nicio legătură cu greutatea unei femei, aceasta apărând inclusiv la tinerele foarte slabe. De asemenea, celulita apare și la cei care fac sport, dar și la cei sedentari.

combaterea celulitei
combaterea celulitei

Doamnele și domnișoarele descriu celulita ca o coajă de portocale ce apare pe coapse, fese și pe abdomen. Acesta afectează elasticitatea pielii, producerea de colagen, elastină și acid hialuronic.

combaterea celulitei
combaterea celulitei
Celulita,
Celulita,

Iată ce alimente ajută la combaterea celulitei:

  • Ardei iuți. Sunt arme ideale pentru combaterea celulitei. Capsaicina aflata în ei contribuie la arderea grăsimilor.
  • Semințele de chia. Acestea sunt o sursă excelentă de antioxidanți și alți nutrienți vitali care te pot ajuta să scapi mai rapid de celulita prin creșterea sănătății tractului gastrointestinal și a sistemului imunitar.
  • Broccoli. Este un aliment ideal când vrei să scapi de celulită.
  • Avocado. Acest fruct este bogat în grăsimi mononesaturate și antioxidanți care elimină radicalii liberi din corp. Consumul regulat de avocado ajută la îmbunătățirii elasticității pielii.
  • Uleiul de nucă de cocos extra virgin. Acesta este o sursă de grăsimi saturate pe bază de plante. Grăsimile saturate sunt excelente pentru sănătatea cardiovasculară și metabolică. Grăsimile saturate măresc rata metabolică și potențialul de ardere a grăsimilor, făcându-l un ulei ideal atunci când vrei să scapi de celulită.
  • Ouă. Sunt cele mai hrănitoare alimente, în plus sunt o sursă excelentă de grăsimi, proteine, au minerale și vitamine precum zincul, fierul. Deși ani de zile s-a crezut că au un impact negativ asupra colesterolului, de fapt noile studii arată c ele pot îmbunătății nivelul total al gliceridelor din sânge.
  • Tonul la fel ca și somonul ajută la diminuarea celulitei, așa că-l poți consuma cu încredere.
  • Somon. Fiind bogat în acizi grași esențiali și în proteine, acest pește aduce beneficii stării de sănătate în general. Sunt studii care arată că acizii grași Omega 3 pot îmbunătăți elasticitatea pielii. De asemenea ei cresc rata metabolică și ajută organismul să ardă grăsimi. Sursa Photo: 123rf
combaterea celulitei
combaterea celulitei


Citește și :

coaja de portocale
coaja de portocale

Evaluarea și stabilirea planului terapeutic este gratuit! Dacă ți-a plăcut acest articol, dă like paginii noastre de Facebook  și abonează-te la newsetter și o să găsești mai multe informații, despre serviciile și noutățile Centrului nostru .

Related Posts

Lasă un răspuns