Fizioterapia – proceduri de tratament

Fizioterapie

Povestea noastră a început în luna ianuarie 2012 pentru noi sănătatea este importantă. Acum, avem mulți pacienti tratați cu succes. Cabinetul de fizioterapie trebuie să fie primitor și prietenos. Fizioterapia are ca obiectiv recuperarea fizică și îmbunatățirea calității vieții pacienților suferinzi de diferite afecțiuni locomotorii.

Centrul de Kinetoterapie oferă o gamă largă de servicii : fizioterapie, kinetoterapie (gimnastică medicală). Fizioterapia este una dintre cele mai eficiente forme de prevenire și recuperare a unei game largi de afecțiuni, este în totalitate naturală, nu are efecte adverse și nici nu implică riscuri pentru pacienți.

Despre fizioterapie

Fizioterapia include ansamblu aplicațiilor terapeutice care folosesc factorii fizici cum ar fi câmpul magnetic, curentul electric, sunetul, temperatura în tratarea diferitelor stări de boală. Studii ample au dus la perfecționarea extraordinară a aparatelor care transformă factorii fizici în terapie. De programele de fizioterapie pot beneficia: copiii, adolescenții, tinerii, adulții, persoanele de vârsta a treia și sportivii de performanță.

Câteva astfel de aparate folosim și noi pentru tratamentul pacienților noștri. Ele furnizează : unde laser, magnetodiafluxul, ultrasunete, curentul terapeutic de joasă frecventă, elongații vertebrale,

Beneficiile fizioterapiei: reduce simptome deranjante ca: inflamație, durere, contractură, stimulează circulația sanguină, stimulează repararea celulară, favorizează drenajul limfatic, ameliorează cicatrici și vergeturi, tonifiază masa musculară și pielea, ajută în tratamentul anti celulită, și este adjutant în diferite tratamente de slăbit, detoxificarea organismului. Terapia laser este recomandată și în alte afecțiuni cum ar fi dermatologice, stomatologice etc.

Exemple de afecțiuni: Obezitate, Vergeturi, celulită mixtă, oboseală, stress, depresie, agitație, nevralgie, cefalee, migrenă, durere : spondiloză, coxartroză, gonartroză, artroză de umăr, artroză periferică, osteofitoză calcaneană (pinten, ciocuri), lombosciatică, discopatie, hernie de disc, sciatică, protuzie discală, tulburări de postură cifoză, scolioză, reumatism inflamator, poliartrita reumatoidă, artrită, tendinită, bursită, sechele neurologice, pareză, paralizie, sechele după AVC, hemipareză, hemiplegie, scleroză în placi, boala Parkinson. Etc

Fizioterpie
Fizioterapie

Contraindicații: gravida, afecțiune cutanată-eritem, iritație, în boli coronariene grave, în cazul celor cu pacemaker sau cu implant metalic.

Proceduri medicale

La copil, folosirea curenților și a ultrasunetului este controversată și necesită o evaluare îndeaproape a cazului. La cabinetul nostru găsiți o gamă completă de aparate de fizioterapie (electroterapie, laser, ultrasunet, magnetoterapie, termoterapie, parafină, de ultimă generație care permit rezolvarea simptoamelor din boli amintite mai sus.

De cele mai multe ori se recomandă combinarea tipurilor de proceduri medicale, masaj medical, reflexoterapie, kinetoterapie, electroterapie, care să se potențeze reciproc și care să aducă beneficii maxime pacientului. Iar alături de dumneavoastră se află întotdeauna un specialist care să vă asiste și să vă explice amănunțit cum funcționează terapia.

Scopul urmărit de un cabinet medical de fizioterapie este de a preveni, a recupera și a vindeca pacienții! Pentru a reduce timpul de așteptare vă rugăm să vă programați sau să cereți relații la: 0761 911 697

Cabinetul se află pe strada Vasile Alecsandri nr. 84 unde oferim servicii de recuperare medicală: Kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj anticelullitic, drenaj limfatic, elongații vertebrale, remodelare corporală. Programele sunt individualizate în funcție de tipul de afecțiunii, boli secundare și vârsta pacientului.

În cazul masajului terapeutic sau cel de recuperare, apelez la cele mai bune creme și geluri, în funcție de afecțiunea pe care o tratez. Vă supun atenției câteva creme, unguente cu care am lucrat de-a lungul timpului și care și-au dovedit eficacitatea. Toate produsele le-am folosit personal, fizioterapia cu ultrasunete este o modalitate de tratament ce se face cu ajutorul unui dispozitiv care se plasează direct pe piele și cu ajutorul unui gel sau cremă, în timpul ședinței proba ultrasonică se mișcă încontinuu.

ultrasunet cu venin de vipera
Ultrasunete cu venin de vipera

Așadar, vă așteptăm cu drag pentru a vă convinge de profesionalismul calitatea serviciilor noastre, fie că sunteți adult sau copil, fie că doriți să tratați o problemă sau doar să preveniți apariția unei eventuale afecțiuni!

Distribuie pe Facebook acest articol pentru a putea fi citit și de prietenii tăi.

Related Posts

13 thoughts on “Fizioterapia – proceduri de tratament

    1. 👍 E o bucurie să descopăr că am oameni frumoși aproape! Mi-ați luminat seara, și fie ca toate urările de bine să se întoarca înmiit și către Dvs!

  1. sunt interesata de proceduri pentru combaterea poliartritei
    de asemenea daca lucrati si cu casa de asigurari

    multumesc

Lasă un răspuns