Webstock 2019

Webstock 2019 – sursă de informații actuale, networking și proiecte speciale în social media

Webstock 2019 a fost foarte important pentru mine! De 12 ani este cel mai mare eveniment de social-media din România. Pentru că Webstock este o sursă de inspirație, privind în urmă de câte ori am fost la București la o conferință, am venit înapoi cu o mulțime de idei.

Sper că după Webstock 2019: să fiu un blogger mai bun – pentru că mi se pare că blogul a evoluat foarte mult, dar tot mai are nevoie de ceva extra.

Webstock nu este exclusiv pentru bloggeri. Speakerii sunt extrem de diverși și abordează subiecte extrem de interesante. M-am bucurat să văd că au fost premiate sau înscrise în concurs multe proiecte cu impact social.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys, destinat creatorilor de conţinut şi persoanelor active în social media. Conferinţa este prilej de învăţare sau sedimentare a unor noţiuni, pauzele sunt prilej de networking cu prieteni vechi sau noi, sesiunile de la amiază oferă oportunităţi de învățare a unor lecţii din experienţa unora mai experimentaţi, iar premiile de seară sunt încununarea eforturilor din social media al brandurilor și creatorilor de conţinut, timp de un an.

Printre speakerii de anul acesta se numără: Therese Hydén (Ambasadorul Regatului Suediei în România), Pavel Bartoș (Actor), Răzvan Exarhu (Journalist), Selly (Vlogger), Mircea Popa (Vlogger), Marius Coman (Vodafone), Bogdan Naumovici (23 Communications), Vladimir Kalinov (Raiffeisen Bank), Valentin Pintilescu (Loolookids & Tralala), Raul Gheba (Writer & Comedian), Nansi Lungu (Bitdefender), Rareș Năstase (Senior Correspondent, Pro TV), Livia Fericean (Samsung) etc.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone, în parteneriat cu Bitdefender, Samsung, HP Romania, ABSOLUT, Siviero Maria, Raiffeisen Bank, McDonald’s, Coca-Cola România, Cora, Carlsberg, Skoda și Gillette.

Pe aceeaşi temă:

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur! Deci, ne vedem la WEBSTOCK 2020!

Related Posts

1 thought on “Webstock 2019

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: