Am participat la Social Media Summit ( SMS ) București 2018!

Social Media Summit București

La Social Media Summit am văzut care este diferenţa dintre blogging, vlogging și altele rețele de socializare.

SMS BIZ București 2018
SMS BIZ București 2018

Îmi place mult să călătoresc cu trenul. Mai ales că era o mare mândrie pentru mine să merg cu trenul la Social Media Summit, SMS București. Mai ales că mersul cu mașină mi se părea periculos pe vremea de afară, prea multă zăpadă. Așa că trenul era varianta amuzantă pentru mine. Cred că îmi plăcea mai mult peisajul. Și cel mai frumos era liber trenul, încât ne auzeam doar noi (Asociația Bloggerilor Olteni: asbo) în vagon era cald și bine. Am văzut că se poate fără înghesuială, fără țipete. Ne-am bucurat și de cafea, și uite așa am avut o călătorie superbă. Și să știți că în mod uimitor, cafeaua era foarte bună la gust!

Softrans
Softrans

Vlogging-ul și blogging-ul sunt două strategii eficiente pentru branduri sau personalităţi care doresc să genereze trafic pentru site-urile și afacerile lor. Învățăm unii de la ceilalți – Biz SMS.

Sunt proprietar de blog și doresc să fiu profesionist cu experiență în domeniul social media marketing, mai nou din ce am văzut la SMS, toată lumea încearcă să-şi promoveze afacerea sau pe ei înşişi, prin intermediul celor două medii: fie YouTube și Blog, sau alte rețele de socializare, cum am și eu de fel: FacebookInstagram, Twitter

Social Media Summit București ( SMS )

Din ce am văzut la Social Media Summit, pentru cei mai mulţi bloggeri, vloggeri cunoscuţi, aceasta este sursa principală de venit sau din alte rețele de socializare. De exemplu, poţi vedea pe internet cum vloggeri de top atrag un număr mare de puncte de vedere şi de abonaţi pe canalele lor de YouTube.

Social Media Summit București
Social Media Summit București

Este foarte important să realizezi care este metoda de comunicare pe care o poţi stăpâni cel mai bine, pentru a decide care este mediul perfect în care poţi să acoperi nevoile cititorilor şi cu care să îţi împarţi cunoştinţele.

Am luat masa împreună
Am luat masa împreună la SMS, București

Diferenţa dintre blog şi vlog, plus alte rețele de socializare?

Blog-ul este un site web care permite utilizatorilor să reflecte opinii şi să discute diverse teme, sub forma unui jurnal online, iar postările celor mai multe bloguri sunt scrise într-un ton uşor informal (jurnale personale, ştiri, evenimente diverse). În timp ce vlog-ul este un blog folosind formatele video ca şi tip de prezentare primar.

Avantajele unui blog, părerea mea

SMS București selfiefun
SMS București  #smsbucuresti #Selfiefun #MaxiDistractie

 

Blogul fiind un jurnal online, vă împărtăşesc gânduri şi informaţii, şi vă dau sfaturi în domeniul sănătății, pe această platformă WordPress. Sunt în căutare de cititori fideli, temele şi subiectele pe care le scriu îmi doresc să fie atrăgătoare şi importante pentru a obţine atenţia cititorului.

Iar pentru asta am participat la Social Media Summit, organizat de Revista Biz, pagina lor de Facebook . Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare din companii și agenții de PR, oamenilor de marketing și vânzări, dar și bloggerilor.

SMS București
SMS București (#smsbucuresti #Selfiefun #MaxiDistractie)

 

Pentru a avea o bună cunoaştere a optimizării din punct de vedere SEO, frecvenţa cu care articolele sunt publicate trebuie să fie destul de mare şi regulată.

Revista Biz organizează evenimente reușite pot spune. Au venit din multe colțuri ale României oameni la SMS.

SMS 2018
SMS 2018

Prietenii mei, bloggerii (oameni faini )

Am plecat dimineața și ne-am întors în aceeași zi, am ales să călătorim cu trenul. Nu a durat mult și am descoperit faptul că existau mai multe rețele wireless care funcționau ireprosabil. Controlorii pe care i-am întalnit sunt extrem de amabili și atenți mai ales cu persoanele care vorbesc mai tare, cum sunt eu. Drumul a durat puțin și a costat doar 45 lei (dus, întors 90 Lei ).  E un experiment interesant pentru mine acest articol și sper să vă placă și vouă.

Dacă v-a plăcut acest articol, dați Like paginii noastre de FacebookShare să citească și alții.

Related Posts

4 thoughts on “Am participat la Social Media Summit ( SMS ) București 2018!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: