Food Bloggers-2018 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Food Bloggers Conference 2018

Eu sunt Adrian și îmi place mâncarea. Mai mult decât atât, îmi place mâncarea sănătoasă.

Ieri când am plecat la gară am luat un Taxi. Apoi, am fost cu trenul Softronic Hyperion de la Craiova la București. Condițiile au fost decente, am dat 45 lei pe bilet dus și la întors tot așa. Am ajuns în București la gară cu o oră înainte ca să fim siguri că nu ratăm începerea evenimentului la Food Bloggers – 2018.

Era un flux de oameni incredibil, zeci de taximetriști protestează în București, în faţa gări – încă un motiv să mergi pe jos sau cu metroul. Am mers cu metroul la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Am fost la întâlnirea bloggerilor culinari, un eveniment de care sunt legat destul de mult.

Food Bloggers-2018 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Food Bloggers-2018 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Food Bloggers Conference este evenimentul care îi aduce laolaltă pe cei pasionați de blogging. Acest seminar este dedicat exclusiv bloggerilor culinari, iar locurile sunt limitate. Evenimentul este, din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai interesante din blogosferă.

La Food Bloggers Conference au vorbit specialiști din food blogging,
chefi și antreprenori, precum și influenceri din comunicare. Pentru mai multe informații despre eveniment – vizitati site-ul.

Aceasta a fost ediția de vară a Food Bloggers Conference 2018. Prima la care particip cu blogul meu, sper însă din tot sufletul că nu ultima. Lidl a avut un colț foarte frumos amenajat: felicitări!

Food Bloggers-Summer Edition 2018

Sincer îmi place mâncarea. Mai mult decât atât, îmi place mâncarea sănătoasă. Tocmai de aceea, dacă mă citești, vei afla că sunt adeptu echilibrului și a personalizării, îmi invit cititorii să se analizeze foarte bine pentru a ști ce anume le face bine și ce nu. Cred într-o dietă bogată în alimente cât mai curate în mișcare zilnică și în echilibru emoțional.

Blogoltenii la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
Blogoltenii la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Am început să gătesc și să scriu despre mâncare în 2012 și am tot testat rețete fără cap și fără coadă, doar pentru a vedea dacă sunt în stare să gătesc. Tot în anul 2012 am decis să renunț ușor la carne. Atunci a început cu adevărat drumul meu spre a înțelege cum mâncarea ne poate ajuta să avem o stare mai bună de sănătate sau dimpotrivă.

Eu m-am îngrășat 5 Kg. Nu toate deodată, ci în timp. În urma acestei decizii m-am înscris la cursurile de gătit unde merg de două ori pe lună în Craiova. Acum te învăț și pe tine cum să ai o dietă echilibrată, care să te ajute să fii plin(ă) de vitalitate, cu o dispoziție uimitoare și o greutate potrivită vârstei și înălțimii tale.

Rolul meu de Kinetoterapeut

Rolul meu de Kinetoterapeut este să educ și să susțin pe oricine apelează la serviciile mele în a-și alege și atinge obiective realiste în ceea ce privește starea de sănătate – fie că e vorba despre a slăbi sau îngrășa, a scăpa de obsesia numărării caloriilor/kilogramelor sau pur și simplu a înțelege mai bine ce înseamnă mâncare sănătoasă și dietă echilibrată.

Brandul Tefal
Brandul Tefal

Ador să gătesc, să citesc articole și cărți de nutriție și să ajut oamenii să adopte un stil de viată sănătos! Scopul meu este să reușesc să creez o întreagă comunitate de oameni pasionați de nutriție și vegetarianism. 🙂

Food Bloggers Conference 2018
Food Bloggers Conference 2018

Mă poți urmări pe pagina de Facebook și pe Instagram, iar dacă vrei să lucrăm împreună scrie-mi pe adresa adriansoraa@yahoo.com.

Toate pozele de la eveniment le găsiți aici: Informația este putere, informați-vă corect!
Susține blogul, dă articolul mai departe!

 

Related Posts

2 thoughts on “Food Bloggers-2018 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Lasă un răspuns