Webstock 2018

ASBO la Webstock

M-am simțit energizat la Webstock.

Webstock 2018  a fost pe 5 octombrie, ediție aniversară 10 ani – unde se adună lumea bună din online.  Evenimentul a avut loc în București, la Hotel JW Marriott începand cu ora 9:00 dimineața.

Webstock 2018
Webstock 2018

De aproximativ un an am intrat în lumea blogging-ului și de atunci am înțeles și chiar am simțit pe pielea mea cât de important e social-media nu doar pentru un (kinetoterapeut) blogger, ci și pentru oricine care dorește să-și crească audiență loială și să devină un influencer al nișei sale.

Evenimentul dedicat celor care lucrează sau sunt pasionați de această industrie pune în dezbatere subiecte importante, trenduri, noi rețele sociale, problemele și provocările marketingului în online, în special cu influenceri.

Inspiration Sessions: Andreea Esca, Delia, Cabral, dar și lideri de opinie importanți, Vlad Voiculescu, Dr. Vasi Rădulescu. În online, cumva toți ne amestecăm, indiferent de profesie sau de background.

Webstock 2018 cu Andreea Esca
Webstock 2018 cu Andreea Esca

Anul acesta a fost o ediție memorabilă și plină de surprize, așa că am petrecut o zi întreagă în compania pasionaților de online și vă țin la curent cu toate noutățile ale acestei ediții aniversare – pe Facebook și pe Instagram.

Webstock 2018

Webstock este un eveniment adresat atât bloggerilor, vloggerilor, specialiștilor în PR, consultanților în social media, managerilor comunităților online, cât și celebrităților media.

  • toate înregistrările sunt « Aici », eu cred că merită să vă faceţi timp să urmăriţi măcar câteva.
ASBO la Webstock
ASBO la Webstock 2018

Am tras nspe mii de poze cu aparatul de fotografiat. Cel mai mare eveniment de Social Media din România 10 ani. Comunitatea on-line  întâlnirea a fost pe 5 Octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone.

prin Bucureşti,
prin Bucureşti,

La mulți ani, Webstock! Și la cât mai multe ediții de acum înainte.

Pe aceeaşi temă:

Dacă v-a plăcut acest articol și dacă îl considerați util, m-aș bucura dacă l-ați aprecia cu un like sau dacă l-ați distribui mai departe.

 

 

 

Related Posts

1 thought on “Webstock 2018

Lasă un răspuns