Congresul Național de Fizioterapie

prezent la Congres

Congresul Național de Fizioterapie a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Craiova cu tema: „Valorile și imaginea profesiei de fizioterapeut”, în zilele de 4 și 5 octombrie 2019, la Hotel Ramada, și a adus la un loc specialiști din domeniul Fizioterapiei și nu numai, atât din țară, cât și din străinătate.

Congresul Național de Fizioterapie a reunit terapeuți atât din țară, cât și din afara graniţelor. Eu am fost prezent la Congres doar sâmbătă pe 5 octombrie, deoarece pe 4 octombrie am fost în București prezent la Webstock – este cel mai important eveniment dedicat mediului online din România.

Ziua de sâmbătă a fost una încărcată – aceștia au fost Speakerii:

  • Dr. Kt. BUDEANCĂ BABOLEA OANA BIANCA – Rolul fizioterapeutului în programele de dans aplicate elevilor cu cerințe educative speciale.
  • Ph Therapists ESRA DOGRU HUZMELI – Music Therapy
  • Ft. ANDREI GHEORGHIU – Neurofiziologia manipulărilor vertebrale
  • Ft. LOREDANA TOPOLNIȚCHI – Fizioterapeut Instructor Neurac 1 – Durerea cronică- Tratament prin activare neuromusculară
  • Ft. ILIE ONU – Importanța imagistiici medicale în patologia coloanei vertebrale lombare în practica fizioterapeutului.
  • Ft. LOREDANA BUZNERI – Terapia deformărilor coloanei vertebrale asociate sechelelor rahitice toracice.

Le doresc participanților o experiență cât mai frumoasă, multă dezvoltare și amintiri alături de oameni dragi din toate colțurile țării! Mulțumesc pe această cale și echipei de organizare care a făcut toate aceste lucruri să fie posibile!

Țin să îi felicit pe organizatori pentru nemaipomenitul eveniment și sper ca anul ce urmează, cea de-a doua ediție a conferinței să găzduiască un număr și mai mare de participanți și de invitați.

„Dragi colegi, prieteni și parteneri, Bine ați venit în Craiova, bine ați venit la Congresul Național de Fizioterapie 2019! Am deosebita plăcere de a vă invita la un nou Congres care va avea loc în Sibiu, revin curând cu informații noi aici pe blog„.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook și contul de Instagram. La final, vă las cu mai multe fotografii făcute de mine: «aici»


Related Posts

Lasă un răspuns