Sucul de Aloe Ferox

Aloe ferox

Sucul de Aloe Ferox conține peste 30 de tipuri diferite de aminoacizi, indispensabili organismului, fiind vitali în procesul de producere a anticorpilor, enzimelor și hormonilor.

Dintre cele peste 400 de specii de aloe, varietatea denumită Aloe Ferox este cu siguranță cea mai apreciată pentru proprietățile curative și terapeutice remarcabile. Spre deosebire de Aloe Vera, care este cultivată pe plantații, Aloe Ferox crește în habitatul său natural, fiind parte a florei spontane din Africa de Sud.

Beneficii terapeutice ale sucului de Aloe Ferox

  • Consumul regulat de Aloe Ferox va stimula sistemul imunitar.
  • De asemenea, poate fi utilizat cu succes în ameliorarea simptomelor de depresie, vene varicoase, osteoartrită, glaucom și multe altele.
  • Aloe Ferox poate fi recomandat și în tratamentul epilepsiei și al astmului.
  • Sucul de Aloe Ferox este unul dintre cele mai eficiente remedii utilizate în detoxifierea organismului.
  • Contribuie la accelerarea procesului de vindecare și de cicatrizare a rănilor.
  • Sucul obținut din Aloe Ferox poate fi utilizat drept tratament local pentru arsuri, degerături și chiar și pentru tratamentul psoriazis-ului.
  • Aloe Ferox este un excelent laxativ. Un studiu realizat de L. Langmead și publicat în 2004 a demonstrat că Aloe Ferox este eficient în tratamentul sindromului de colon iritabil.
Sucul de Aloe Ferox

Cum se obține sucul de Aloe Ferox?

Pentru obținerea sucului organic, frunzele cărnoase ale plantei se recoltează manual, cu o frecvență de cel puțin 2 ani. 

Frunzele astfel obținute sunt presate în jurul unei zone de scurgere, prin care se va colecta sucul amar, caracteristic, cu conținut semnificativ de aloină. Ulterior, frunzele sunt procesate, rezultatul fiind un suc 100% pur.

Produsul nu conține niciun fel de conservanți sau adaosuri. Singurul aditiv este acidul citric natural, cu rol în reglarea PH-ului.

Acest proces de producție garantează obținerea unui suc 100% pur și de înaltă calitate, spre deosebire de alte produse asemănătoare, realizate din pulbere de aloe cu adaos de apă. Așadar, atenție la ce cumpărați !

Frunzele sunt recoltate de pe plante Aloe Ferox organice, produsul obținut fiind astfel certificat organic cu Certisys BE-BIO-01.

Pe lângă efectele terapeutice amintite, sucul de Aloe Ferox pur 100% conține aminoacizi valoroși, proteine și enzime. Este de asemenea o importantă sursă de vitamina E naturală, conține o mare varietate de minerale și oligoelemente, precum și o cantitate însemnată de calciu.

Polizaharidele gel (zaharuri cu lanț lung) prezente în sucul de Aloe au un efect de calmare și vindecare a membranelor tractului digestiv.

Cum se utilizeză sucul de Aloe Ferox?

Se recomandă consumul a 50 ml până la 150 ml pe zi în stare pură, sau amestecat cu suc de fructe, cu aproximativ 30 de minute înainte de micul dejun.

Condiții de păstrare:

Produsul început va fi păstrat într-un loc întunecat și răcoros, de preferință în frigider. Se recomandă consumul în termen de 1 lună de la deschidere.

Citește și: Indigestia „durerea de burtă”, cauze, simptome

Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe fizioterapiecraiova.ro.

Aloe ferox

Related Posts

1 thought on “Sucul de Aloe Ferox

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: