Pachet Promoțional Detox

Pachet Promoțional Detox

Pachet Promoțional Detox – Pachetul „Detox” este un ajutor oferit organismului pentru eliminarea toxinelor și hrănirea lui cu nutrienți sănătoși, astfel încât să funcționeze corespunzător.

Un proces de detoxifiere îmbunătățește circulația sângelui sau alimentează organismul cu substanțe nutritive sănătoase, stimulează ficatul să se curețe de toxine, contribuie la eliminarea acestora prin intestine, rinichi și piele.

Pentru un program complet de detoxifiere, care să te ajute să ai un nivel crescut de energie, să te eliberezi de stres, să câștigi o stare de bine, Blue Diamond îți pune la dispoziție patru produse de detoxifiere care pot fi incluse în dieta zilnică și care constituie un plus de nutrienți și fibre.

Un pachet Detox la preț bun devine ajutorul de nădejde pentru regimul tău alimentar menit să susțină detoxifierea organismului. O cură Detox ajută organismul să se refacă după o perioadă de stres, excese, somn insuficient și sedentarism.

Este bine să vă consultați cu un specialist, înainte de a începe un plan Detox. Specialistul știe exact ce poate sau ce nu poate realiza o dietă/cură “Detox” și va lua decizii inteligente pentru sănătatea ta pe termen lung. Experții sunt de acord că un program Detox sănătos ar trebui să includă antioxidanți și alți nutrienți esențiali pentru organism.

Pachet Promoțional Detox

Recomandarea specialiștilor Blue Diamond este să cauți un plan pentru detoxifere cu sucuri și suplimente. Încearcă o cură Detox cu sucurile Aloe Ferox și VibraCell, care au o mulțime de vitamine și minerale, fără grăsimi și calorii.

Pachet Promoțional Detox
Aloe Ferox

Aloe Ferox este una din plantele despre ale căror calități nu mai este nevoie să vorbim. Studiile au arătat că frunza de Aloe conține principii active, de la enzime, aminoacizi, zahăr, până la vitamine și minerale benefice sănătății. Vitaminele și mineralele din Aloe Ferox asigură tonicitatea organismului, activează răspunsul sistemului imunitar al organismului și îl întăresc. Aloe Ferox poate fi un ajutor în constipație, în ameliorarea arsurilor și calmarea iritațiilor.

VibraCell este un concentrat lichid de multivitamine din fructe, legume, plante și ierburi, atent selecționate, presate la rece și concentrate sub vid. Este îmbogățit cu vitamine, minerale, seleniu, acid folic, lăptișor de matcă, L-carnitină, coenzima Q10, 51 de ingrediente în total. 10 ml VibraCell vă oferă toate vitaminele de care aveți nevoie în fiecare zi, astfel încât 100% DZR.

Pachet Promoțional Detox
Vibracell

Zeolitul elimină toate substanțele nocive pentru om, chiar și contaminările radioactive. Cel mai indicat ar fi să consumi dimineața câte 3 capsule, cu un pahar de 250 ml de apă pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de micul dejun.

Pachet Promoțional Detox
Zeolit

Apa ar trebui să fie plată sau de izvor, nu apă de la robinet care are clor. Zeolitul este un puternic antioxidant. Zeolitul este declarat de către Organizația Mondială a Sănătății practic mineralul științific al secolului, având o puternică forță de purificare și vindecare.

Piatra de alaun sau “Piatra Magică” este o alternativă naturală la deodorantele convenționale existente pe piață. Piatra de alaun este o sare care se găsește sub formă de cristal translucid, alb și inodor.

Piatra magica
Piatra Magica

100% mineral natural – dacă vrei să eviți deodorantele pline de chimicale, cea mai sigură variantă e deodorantul cu piatra de alaun. Suprafața pietrei este dură, astfel încât se aplică pe pielea umedă, imediat după duș sau, în cazul în care pielea e uscată, se umezește piatra.

Piatra magică – are multiple beneficii, cum ar fi faptul că: este 100 % naturală, nu conține alcool, parfum, parabeni sau clorhidrat de aluminiu, este inodoră și blândă cu pielea (nu o irită), nu astupă porii, poate fi utilizată pentru a calma acneea sau a cicatriza urmele lăsate de aceasta, poate stopa sângerările mici (provocate de bărbierit și nu numai), poate calma înțepăturile de insecte, iar în cazul bărbaților aceasta poate fi folosită și drept after-shave.

Pachet Promoțional Detox
Pachet Promoțional Detox

Aici poți găsi mai multe informații despre Pachetul Promoțional Detox: binecuvantareaplantelor. Dă-ne like pe Facebook , dacă nu ne-ai dat deja, pentru a fi la curent cu tot ce publicăm.

Slăbește natural cu Açaí & Acerola Juice 100% puree!

Pachet Promoțional Detox
Pachet Promoțional Detox

Related Posts

Lasă un răspuns