Açaí & acerola juice 100% puree

Acai & acerola juice 100% puree

Slăbește natural cu Açaí & Acerola Juice 100% puree!

Açaí & acerola juice 100% puree

 • Ajută în curele de slăbire
 • Crește imunitatea
 • Bogat în nutrienți, fibre și vitamina C

INGREDIENTE: piure de açaí (Euterpe oleracea, 70%) *, piure de acerola (Malpighia glabra, 30%) * * din agricultura ecologică

Fructele açaí provin de la palmierii açaí care cresc sălbatic în pădurile tropicale amazoniene din Brazilia. Împreună cu cireșele de acerola ele sunt prelucrate manual și mixate într-un piure gustos și nutritiv.

 

Fructele de açaí:

Fructul Açai (Euterpe oleracea) provine din pădurile amazoniene unde clima umedă îi permite dezvoltarea în cele mai bune condiții. Fructul conține de 10 ori mai mulți antioxidanți decât strugurii și de 2 ori mai mult decât afinele și rodiile. Antioxidanții ajută la regenerarea organismului, au un rol important în prevenirea îmbătranirii și previn apariția inflamațiilor.

Açaí & acerola juice 100% puree
Açaí & acerola juice 100% puree

Açai este considerat „superfruct” datorită valorilor nutriţionale de excepţie și a beneficiilor aproape miraculoase pentru sănătate. Este foarte bogat în antioxidanți (peste 70%), aminoacizi, acizi grasi, fibre, vitaminele B1, B2, B3, C și E, calciu și potasiu, este o bună sursă de antocianine. Ajută la prevenirea bolilor de inima, hipercolesterolemie, probleme digestive, imunitare și de greutate, crește energia și vitalitatea.

 

Açaí & acerola juice 100% puree – Beneficii:

 • ajută la arderea grasimilor din organism prin marirea activitații metabolice
 • fibrele din compoziție accelereaza digestia și favorizează eliminarea toxinelor
 • la refacerea sistemului muscular datorită aminoacizilor continuti.

 

Fructele de acerola:

Acerola (Malpighia glabra), cunoscută și sub numele de visina de Barbados, visina tropicala sau cireasa portoricana, este un arbust sau pom mic peren subtropical, fructele sale  au un conținut remarcabil de vitamina C.

Comparativ 100 g de portocale care conțin 50 mg vitamina C, aceeași cantitate de acerola conține  de la 1500 pâna la 5000 mg.

Fructul de acerola mai conține si alte substanțe, cum ar fi provitamina A, magneziu, niacin, acid pantotenic, potasiu, vitamina B1 si B2.

Organismul uman nu poate sintetiza singur vitamina C, are nevoie să își ia doza din alimentatie și suplimente. Vitamina C are numeroase efecte pozitive, ajută organismul să producă mai mult colagen. Colagenul este o proteină esențiala pentru regenerarea pielii, întreținerea articulațiilor, tendoanelor, ligamentelor, cartilajelor și a vaselor de sânge.

Vitamina C este necesară și pentru a sintetiza majoritatea nutrienților și a celor mai importanti neurohormoni: noradrenalina, adrenalina, dopamina, produsi în sistemul nervos sau în glandele suprarenale. Unele dezechilibre hormonale pot indica și o deficientă de vitamina C.

Sucul de Açaí si Acerola îmbina nutrientii și calitățile celor 2 fructe tropicale având efecte benefice în:

 • Adjuvant în curele de slăbire, inhibă pofta de dulce, reduce senzaţia de foame și ajuta la eliminarea grăsimilor; accelerează metabolismul.
 • Accelerează digestia, combate constipația  și favorizează eliminarea toxinelor
 • Efect antioxidant de excepţie, protejează celulele de radicalii liberi
 •  Adjuvant in afecţiuni precum: dislipidemii, ateroscleroza, hipertensiune și alte boli cardio și cerebro-vasculare, diabet zaharat, artrita, boli autoimune.
 • Întarirea imunitatii
 • Reduce nivelul de stres
 • Stimulează producția de colagen
 • Ameliorează varicele prin dilatarea vaselor de sânge și creșterea elasticitătii
 • Creste nivelul de energie
 • Îmbunatăteste textura pielii și a tesuturilor

Dacă ați hotarât să slabiți, acest produs este folositor și poate fi util la  pierderea în greutate, dar trebuie pe lânga acest produs să faceți mai multă mișcare, să beți cât mai multă apă și să mâncati mai sănătos: mese mai mici cantitativ și mai dese, cina să fie o masa ușor de digerat, consumați cât mai multe verdețuri.

Mod de administrare :

Se recomandă consumul a 20 – 30 ml de 1-2 ori pe zi înainte de mic dejun și prânz în funcție de vârsta, greutate și starea fizică generală.

Acai & acerola juice 100% puree
Acai & acerola juice 100% puree

Acai & acerola juice 100% puree pentru Comenzi și suport

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

 

Related Posts

Lasă un răspuns