Top 2 produse de sănătate folosite în masaj și recuperare

Există mai multe tipuri de creme pe care le poți folosi pentru masajul corpului sau al feței. Află în continuare cum poți decide care este cea mai bună variantă pentru tine. Care sunt cele mai indicate și mai prietenoase cu pielea? Aflați din articolul de mai jos.

În cele ce urmează, vă voi prezenta câteva dintre cele mai cunoscute creme de masaj precum și beneficiile acestora pentru piele și corp.

Gama terapie Binecuvântarea Plantelor a fost creată pentru a răspunde nevoilor clienților din domeniile de recuperare și masaj. Reprezintă o linie pentru uz profesional deoarece produsele sunt ambalate în România. Testate dermatologic. Produse notificate în UE. Fără parabeni, aluminiu, fenoxiatanol.

Masajul poate fi: masaj anticelulitic, masaj de relaxare sau masaj terapeutic, în timpul ședințelor de masaj pacientul să uite de eventualele probleme pe care le are. Masajul este cea mai veche formă de terapie cunoscută în istoria omenirii. Se poate masa zona lovită pentru a atenua senzația de durere.

Beneficiile masajului sunt enorme pentru pacient :

  1. masajul anticelulitic
  2. masajul terapeutic

Centrul nostru vă oferă produse de cea mai bună calitate în domeniul masajului anticelulitic (și al altor terapii): masaj ce ajută la eliminarea toxinelor  din țesuturi îmbunătățind aspectul pielii, destinat zonelor afectate de celulită, pentru stimularea circulației sanguinice și limfatice.

Masajul anticelulitic

Ți se întâmplă de multe ori să te simți tensionată și încordată, în special după o zi de muncă, la birou, și dacă nu ai timp de o serie de gimnastică medicală sau o plimbare prin natură nu te simți suficient de energică, ce ai spune de un masaj anticelulitic . Această cremă are un miros plăcut și alunecă ușor pe piele. Cei care practică masajul anticelulitic știu probabil cât de important este crema să alunece ușor între mâini și piele.

Tehnicile de masaj variază de la tehnici ușoare, la cele care presupun presiuni profunde: frământări, netezire, fricțiune, vibrații în scopul relaxării și energizării.

Creme Folosite În Masaj

Cremele pentru masaj sunt utilizate pentru o varietate de scopuri. În masajul terapeutic sunt utilizate pentru ameliorarea durerii și diverselor afecțiuni. Cremele pentru ameliorarea durerii care includ venin de viperă sunt folosite pentru a calma durerile articulare, musculare, alte afecțiuni dureroase, utile în nevralgii și dureri post-traumatice. Modul de utilizare se aplică în strat subțire pe tot locul afectat de două ori pe zi.

La centrul nostru puteți încerca masajul medical, kinetoterapie, fizioterapie și alte proceduri. Iată afecțiunile tratate : întinderi musculare, dureri articulare, dureri de spate, probleme ale articulațiilor cum ar fi entorsele, luxațiile, fracturi de gleznă, probleme ale coloanei vertebrale cum ar fi: cifozele, sciatica, lombosciatică, spondilită, discopatii, poliartrita reumatoidă, artrite, reumatisme degenerative, AVC ischemic , etc.

 

Masajul medical de relaxare și de întreținere corporală este important, recomand tuturor să facă măcar o ședință pe săptămână. Masajul acționează în principal asupra pielii și a straturilor mai profunde, cu efect relaxant și unul antialgic ( calmează durerea),îmbunătățește considerabil randamentul la locul de muncă, îmbunătățește funcționarea aparatului cardio-circulator, îmbunătățește circulația cerebrală și prin aceasta stimulează memoria, atenția, capacitatea de concentrare și puterea de muncă.

masaj de relaxare
masaj medical de relaxare

Masajul terapeutic (cu crema pe bază de venin de viperă, tip unguent pentru masaj) face parte din procedurile de recuperare medicală și este un bun tratament pentru afecțiunile motorii, se poate realiza pe zona tensionată pentru a ameliora simptoamele apărute, totodată stimulează circulația sângelui și are efect antialgic, îmbunătățește mobilitatea articulară și metabolismul local.

masaj terapeutic
masaj terapeutic cu venin de viperă

Având în vedere că specializarea mea este kinetoterapie, această ramură este cunoscută încă din antichitate și încerc să acopăr o cât mai largă sferă de servicii medicale, pentru informații detaliate despre fiecare program terapeutic în parte, vă invit să vizionați și pagina noastră de facebook.

Pentru orice nelămurire mă puteți apela cu încredere la numărul de telefon 0761 911697 sau la adresa de email adriansoraa@yahoo.com

Produse de sănătate folosite în masaj
Produse de sănătate folosite în masaj
Produse de sănătate folosite în masaj
Produse de sănătate folosite în masaj
https://www.youtube.com/watch?v=rAeYqCA6R5Y
https://www.youtube.com/watch?v=LCNi9KaO7jc

Related Posts

Lasă un răspuns