Blue Business Seminar Sibiu

Blue Business Seminar Sibiu, martie

Blue Business Seminar Sibiu : Salutare dragi cititori și vizitatori, Este grozav să întâlnești persoane care vorbesc cu entuziasm despre produsele și afacerea Blue Diamond pe care o promovează și probabil, dacă am fi cu toții astfel vânzările noastre s-ar îmbunătăți considerabil.

Blue Business Seminar Sibiu
Blue Business Seminar Sibiu

E bine să fii entuziast. Cu toții știm că, entuziasmul este molipsitor.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au căutat echilibrul între BANI și TIMP. Cel mai des întâlnit mod de a acționa al oamenilor este să schimbe TIMPUL contra BANI, adică să caute o slujbă sau să devină liberi profesioniști în acest fel oameni ajungând să își vândă timpul pentru bani ceia ce este total greșit pentru că timpul este mult mai prețios decât pare iar ceia ce este mai trist este ca oameni sunt conștienți de asta și nu fac nimic în legătura cu acest lucru.

Blue Business Seminar Merite deosebite
Blue Business Seminar Sibiu – Merite deosebite

Studiile arată că peste 70% din oameni își doresc o afacere proprie. Vor să fie propriul său șef și să lucreze liniștiți, să aibă siguranța zilei de mâine. Motivele pentru care nu demarează pe cont propriu sunt lipsa capitalului, a experienței, a timpului și riscurile mari la care se expun.

Blue Business Seminar
Blue Business Seminar

În eforturile oamenilor de a obține echilibrul perfect dintre TIMP și BANI, marea majoritate reușește doar să obțină mai mulți bani pentru timpul investit. Este bine cunoscut exemplul de om care are o carieră de succes (sau a unui om de afaceri prosper), dar care este atât de ocupat și stresat, încât nu mai are nici timpul și nici starea necesară pentru a se bucura de banii pe care îi face.

Cum stă treaba știi …în realitate? nu știi îți zic eu! Să o luăm de la început! Mergi la școală, mergi la liceu, la facultate și peste tot te învață o meserie, mai pe scurt te învață cum să îți vinzi timpul pentru bani indiferent de domeniul ales.

Blue Business Seminar Sibiu
Blue Business Seminar Sibiu

Bine să zicem că ajungi să faci mulți bani… dar acum întrebarea mare este ai timp să te bucuri de ei sau de familia ta? Asta dacă ai una pentru că majoritatea oamenilor de succes care au făcut carieră ajung la 40-50 de ani și încă nu au o familie doar pentru simplul fapt că sau focusat pe carieră și nu au avut timpul necesar pentru a întemeia o familie (în cazul meu). Ce faci cu bani în acest caz? Îi iei cu tine între 4 scânduri? Ce ai realizat în viață dacă nu ai o familie?


În Network Marketing – Principalele avantaje sunt:

  • O implicare mai mică de timp
  • Consultanță în gestionarea afacerii
  • Riscuri mici (nu ai nimic de pierdut)
  • Investiții mici (licența, dreptul legal de a reprezenta compania Blue Diamond)

Câştigul cel mare nu se realizează din vânzarea produselor, ci prin construirea unei reţele de distribuitori.

Uitați-vă la fotografiile de pe această pagina facebook și
a doua zi, Foto cu mine Sursa Blue Diamond

Blue Business Seminar Sibiu, martie
Blue Business Seminar Sibiu, martie

Îți recomand să vezi și articolul:

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Aveți întrebări? puneți-le în secțiunea de comentarii.

Related Posts

3 thoughts on “Blue Business Seminar Sibiu

Lasă un răspuns