Echipa Blue Diamond – cum să formezi o echipă de succes

Echipa Blue Diamond

M-am abonat și eu la site-ul Blue Diamond pentru că am văzut lucruri care mă interesează, cum ar fi afacerile online, am și eu un site la care încă mai lucrez. Colaborez cu firma Blue Diamond.

Echipa Blue Diamond – Vreau să îmi construiesc o echipă, să reușesc, să le explic oamenilor că sunt și alte surse de venit.

Îmi amintesc sfaturile mamei mele: du-te mamă la școala, termină o facultate, să te vezi cu diploma în buzunar și să îți iei un serviciu bun. De menționat că mama mea, este pensionară.

Însă lucrurile nu mai sunt așa cum erau acum câtiva zeci de ani. Facultatea o termină oricine și absolvenții ies pe bandă rulanta an de an. Așadar, acesta nu mai este un criteriu de departajare. Trebuie să faci master sau doctorat acum, pentru a fi considerat “la înălțime”.

Iar dacă te angajezi, nu îți mai garantează nimeni jobul x ani de acum încolo. Așadar dacă îți iei un credit la o casă, pe 30 ani, nimeni nu îți garantează că, vei avea un job lună de lună, pentru a-ți plăti rata.

Vremurile s-au schimbat, dar românul săracul… tot cu aceași mentalitate a rămas. Și când nu-i convine ceva, ce e mai simplu decât să îndrepte degetul spre stat și să dea vina pe el, că de… de ce să ne asumăm noi responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă.

Acest tip de mentalitate îi reține pe oameni să se implice și în alt gen de activități. Însă în viața fiecaruia dintre noi, există un moment propice pentru schimbare.

Atunci când dăm cu capul în perete suficient de tare încât, cucuiul pe care îl facem să ne trezească la realitate, să vedem că există o ușă lângă noi și că nu trebuie să spargem peretele pentru a trece dincolo, atunci vom vedea că, există și alte alternative de venit în viața noastră și că nu trebuie să ne limităm doar la acel job de 8 ore pe care parinții noștri ni-l zugrăveau atât de frumos atunci când eram mici.

Ceea ce tu trebuie să faci, ca lider al unei rețele Multi Level Marketing este să cauți acei oameni care sunt pregătiți să facă acea schimbare în viața lor, să încerce și altceva.

Nu te chinui cu oamenii care au o mentalitate învechită. Nu are rost. Este pierdere de timp și de nervi. Acesta este cel mai bun sfat pe care ți-l pot da.

Atunci când vezi că acel om nu este pregătit să facă activitatea pe care i-o propui acceptă acest lucru și spune NEXT. Prezintă oportunitatea altcuiva. Trăgând de oameni nu îi vei transforma niciodată în lideri.

Un al doilea aspect pe care este bine să îl înțelegi este faptul că: există 2 tipuri de oameni într-o afacere  Multi Level Marketing – oameni cărora le place să vândă și oameni cărora le place să recruteze. Mai rar vei găsi oameni care le fac pe ambele la fel de bine și cu aceeași pasiune.

Echipa Blue Diamond Craiova
Echipa Blue Diamond Craiova

Acceptă felul de a fi al fiecăruia dintre colaboratorii tăi și învață-i să facă la un nivel de performanță mai ridicat ceea ce au ales – să vândă sau să recruteze.

Echipa Blue Diamond – tehnicile de recrutare

Cât privește tehnicile de recrutare, sunt convins că cineva știe câteva dintre ele, însă voi enumera și eu câteva aici:

  • recrutarea fața în fața ( sau 1 la 1),
  • prezentarea la sală, mai multor persoane odată
  • abordarea pe stradă
  • anunțurile pe site-urile de joburi,
  • postarea de mesaje pe forumuri,
  • anunțurile în ziare
  • crearea unui site pe care este prezentată oportunitatea Multi Level Marketing

Și un ultim sfat: perseverența este cheia. Nici Dumnezeu nu a creat lumea într-o singură zi, noi cu atât mai puțin vom reuși să creem un adevarat imperiu în doar câteva luni de colaborare cu o firma Multi Level Marketing.

Echipa Blue Diamond
Echipa Blue Diamond

Îți recomand să vezi și articolul:

Dacă v-a plăcut acest articol, dați Like paginii noastre de Facebook! Să distribuiți pe pagina voastră de facebook. Vă așteptăm în marea familie Blue Diamond

 

Related Posts

3 thoughts on “Echipa Blue Diamond – cum să formezi o echipă de succes

Lasă un răspuns