Binecuvântarea Plantelor – Magazin Produse Bio partener Blue Diamond

Blue Diamond partener Binecuvântarea plantelor

Promoţiile le puteți găsi pe site-ul Binecuvântarea Plantelor – Magazin Produse Bio ( partener Blue Diamond )

Binecuvântarea plantelor Obiectivul nostru: Fericirea vine din lucruri mărunte, spun unii, însă de multe ori nu avem nici relaxarea, nici disponibilitatea să le identificăm, pentru că nu avem timp sau suficienți bani să ne permitem să ne oprim din goana cotidiană pentru a ne bucura de ele.

Lipsa: timpului, banilor, posibilității de a-i ajuta pe cei din jur, recunoașterii sau succeselor notabile ne șubrezesc încrederea în noi, sănătatea și ne îndepărtează tot mai mult de sursa fericirii care este în NOI.

Care e soluția noastră?

Un sistem inovator construit în funcție de 3 parametrii:

 • plan de recompensare simplu
 • produse calitative
 • evoluție rapidă

Pentru a face acest sistem unic în România am conceput pentru partenerii noștri cea mai bună grila de recompensare. Oamenii, care ghidați de valori solide, cu plan simplu, concret și produse de calitate superioară, înregistrează reușite repetabile, câștigă: încredere, sănătate, bani, timp și puterea de a alege, fără ca circumstanțele să mai aleagă în locul lor.

Oamenii care au puterea și disponibilitatea să aleagă ce își doresc sunt oameni fericiți! Pentru a deveni distribuitor nu ezitați să mă contactați!

Produsele pot fi cumpărate cu o reducere de 23% de cei înscriși în rețeaua Blue Diamond, vedeți prețul mic pe site-ul binecuvantareaplantelor.ro

Profită de promoțiile lunii în curs! Întreabă care sunt produsele la promoție!

În cel mai scurt timp veți primi pe telefon sau e-mail un cod de partener, o parolă și instrucțiuni de utilizare. Cu acestea veți putea cumpăra produse și veți putea înscrie alți parteneri sub codul dumneavoastră pentru a dezvolta o afacere.

Precizăm că pentru a putea forma o echipă în rețeaua dumneavoastră care să vă aducă un venit suplimentar este necesar să fiți partener activ – adică să depuneți o prima comandă.

Binecuvantarea plantelor
Binecuvantarea plantelor

Cel mai mic preț

Cel mai mic preț pentru TINE” vrem să îți oferim produse de cea mai bună calitate, la cel mai bun preț. însă nu doar prețul face diferența: îți oferim totodată o gamă variată de produse pentru sănătatea TA și a familiei TALE.
Să menținem și să îmbunătățim sănătatea TA și a familiei TALE cu ajutorul produselor noastre, atent selectate astfel încât să corespundă și celor mai înalte standarde. Să te ajutăm în permanență cu sfaturi și recomandări profesioniste cu privire la toata gama noastră de produse dedicate sănătăți TALE. Ne propunem să îți oferim produse și servicii accesibile la cel mai înalt standard de calitate.

Blue Diamond partener Binecuvântarea plantelor
Blue Diamond partener Binecuvântarea plantelor

 Blue Diamond Generation este o companie de Multi Level Marketing românească, un business aflat la început de drum, ce dorește să se dezvolte la nivel național și internațional.

Prin oferta de afacere, la produsele achiziționate, prin intermediul companiei Blue Diamond, vi se reîntorc sub formă de comision intre 10%-50%.

Program de bun venit special pentru persoanele care vor să testeze produsele companiei:

CÂT PUTEM CÂȘTIGA LUNAR?

 • după primele 3 luni – nivel LIDER aprox. 400 lei
 • după primele 6 luni – nivel LIDER EXECUTIV aprox. 1.200 lei
 • după primele 9 luni – nivel DIRECTOR aprox. 2.000 lei
 • după primele 12 luni – nivel RUBIN aprox. 4.000 lei
 • după primele 24 luni – nivel DIAMANT aprox. 8.000 lei

  afacerea Blue Diamond
  afacerea Blue Diamond

Pentru orice neclarități sau informații suplimentare nu ezitați să mă contactați.

Echipa de specialiști
Echipa de specialiști

Dacă v-a plăcut acest articol, dați Like paginii noastre de Facebook! Să distribuiți pe pagina voastră de facebook. Vă așteptăm în marea familie Blue Diamond

Îți recomand să vezi și articolul: Retrospectiva anului 2017

 

 

Related Posts

6 thoughts on “Binecuvântarea Plantelor – Magazin Produse Bio partener Blue Diamond

Lasă un răspuns