Lansare Catalog Blue Diamond

Gheorghe Zamfir

Dacă vreți și voi să vă bucurați de noul catalog vă așteptăm pe 27 martie începând cu orele 18 la Hotel Flormang.

Lansare Catalog Blue Diamond – Speakeri:

  1. Marcel Martinas, CEO și co-actionar Blue Diamond!
  2. Codrut Vasescu, Network Manager Blue Diamond!
  3. Plus Invitat surpriză!
Codrut Vasescu
Codrut Vasescu

Marcel Martinas , co-acționar Blue Diamond și Codrut Vasescu, Network Manager Blue Diamond; ne vin în ajutor, prezentându-ne cei mai importanţi factori care ne influenţează major energia şi sănătatea fizică, prin promovarea unui stil de viaţă inteligent şi echilibrat, în care nutriţia, mişcarea, hidratarea, respiraţia şi somnul sunt armonizate.

Marcel Martinas,
Marcel Martinas,

Campania Blue Diamond ne aduce noutăți în materie de produse, dar și oferte promoționale de nerefuzat. Dar să nu o mai lungim și să vedem, așadar, despre ce este vorba. Gheorghe Zamfir

Catalog Blue Diamond
Lansare Catalog Blue Diamond

Ne propunem să continuăm cu succes dezvoltarea mărcii PREMIUM, care este printre cele mai apreciate mărci din portofoliul nostru, cu o aplicabilitate foarte largă.

Ne dorim astfel să fim cât mai aproape de clienții noștrii prin informații accesibile, specializate și publicitate corespunzătoare, răspunzând astfel nevoilor și solicitării acestora.

Rezultatul acestor acțiuni se reflectă în gama diversificată de produse. Printre obiectivele viitoare, ne propunem dezvoltarea gamei de produse profesionale PREMIUM.

Produsele Blue Diamond se pot achiziționa prin intermediul consultanților. Dacă nu cunoști un consultant Blue Diamond în zona ta, sau îți dorești chiar tu să te înscrii și să câștigi un venit suplimentar, accesează linkul de mai jos binecuvantareaplantelor

Lansare Catalog Blue Diamond

Corpul este ca un templu propriu, individual; vă aşteptăm, aşadar, pe 27 martie , ora 18:00, la Hotel Flormang Str. Calea Severinului, nr. 7 B, alături de noi pentru a inţelege ce putem face pentru a ne ajuta corpul să parcurgă mai ușor etapele importante de vârstă pe care le traversează de-a lungul vieţii, trebuie să descifrăm, înainte de toate, ce se întâmplă concret în interiorul lui.

Acces GRATUIT! Locuri limitate!

Pentru o bună organizare, vă rugăm confirmaţi participarea la adresa de e-mail: adriansoraa@yahoo.com sau la telefon : 0761 911 697 sau 0751 157 304 (menţionaţi nume şi număr de telefon).
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

Și nu uitați să-mi lăsați un comentariu, în care să-mi povestiți despre experiența voastră cu produsele Blue Diamond, sau care sunt favoritele voastre. Toate cele bune!

Gheorghe Zamfir
Gheorghe Zamfir

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: