Concluzii după eveniment

Concluzii după eveniment

Merg la multe lansări şi evenimente, cred că-i clar asta.

Concluzii după eveniment : Într-o zi, în viața fiecărui om vor apărea oameni minunați. Aseară am întâlnit oameni minunați, și m-am grăbit să scriu aceste rânduri, fiind proaspat întors de la o întalnire cu oamenii de care vorbeam, plin de emoție și bucurie sufletească.

Mereu apar oameni noi în existența mea. Nu o să încep cu prezentarea lor, nu dau nume pentru că puteți fii și voi aceste persoane, sau poate vorbesc chiar despre voi sau poate vă doriți să fiți voi acele persoane. Și credeți-mă că ați vrea !

Aseară am avut o seară frumoasă prin prisma oamenilor din jurul meu. Și parcă oamenii ce-i știam de-o viata aseară parcă au fost ei, parcă și-au deschis fiecare sufletul și au transmis din bunătatea lor și celorlalte persoane, aseară toată lumea a zâmbit frumos.

Catalog Blue Diamond
Catalog Blue Diamond

Cunosc oamenii speciali prin zâmbetul lor, prin lumina și puritatea ochilor și a privirii lor. Faptele lor, gesturile lor, principiile de viață, tot ce au realizat și vor realiza, sunt lucruri demn de urmat și de însusit.


Sunt oameni minunați la tot pasul, acei oameni nu-și etalează calitatea, nici măcar nu și-o laudă, acei oameni îți dăruiesc frumosul lor interior ție cel care dorești așa ceva, care ai nevoie de așa ceva sau/și care cauți să trăiești în acea armonie. Sunt oameni simpli, sunt oameni ca noi toți, ce-i fac speciali este ceea ce simt pentru cei din jurul lor.


Sunt multe de spus despre acești oameni, merită slaviți. Admir acești oameni pentru ceea ce sunt și au reusit să fie. Și-au îmbrăcat haine sufletești și au răzbit orice greutate.

Concluzii după eveniment


Aș scrie mai multe dar sunt cuprins de emoție și …dor, mare dor . Toate pozele de la eveniment le găsiți: « aici » Eveniment facebook

Cineva acolo „sus” le pune la cale. De aceea consider că Marcel a ajuns la Craiova nu printr-o aruncătură de zar ci prin aripi de înger.

Lansare Catalog
Lansare Catalog

Îmi amintesc când mi-am deschis blogul. Nu știam ce oameni mă vor citi. Dar merită! Merită pentru cei care își rup din timpul lor să comenteze pe blog, pe facebook sau pe Instagram. Merită pentru cei care mă sună să îmi spună că fac un lucru impresionant. Merită pentru oamenii minunați care au intrat în viața mea. Mulțumesc!

Concluzii după eveniment
Concluzii după eveniment

Related Posts

Lasă un răspuns