Prin Timișoara cu familia Blue Diamond

Familia Blue

 Zăpadă ca pe vremea bunicilor în Timişoara.

Familia Blue la Christmas party! Am stat la Hotel Excelsior unde camerele sunt curate.

Sâmbătă dimineaţa a început să ningă ca-n poveşti, iar oraşul Timișoara a fost acoperit repede de omăt. În Timişoara se circulă în condiţii de iarnă.

Străzile sunt necurăţate. Gestionarea situaţiei revine celor de la Societatea de Drumuri Municipale. Şoferii sunt îndemnaţi să circule prudent şi să îşi echipeze corespunzător maşinile.

Capitala Banatului se află până azi sub atenţionare de Cod Portocaliu de ninsoare abundentă, astfel că cei care iubesc zăpada se vor mai putea bucura de frumuseţea iernii.

Familia Blue petrece la Christmas party!

 

Vă arăt câteva fotgrafii realizate în Timișoara și Petrecerea de sfârsit de an în sistemul de apreciere al performanțelor a liderilor Blue Diamond.

Vin sărbătorile de iarnă – acea perioadă în care suntem cu toții recunoscători pentru diverse reușite. Suntem recunoscători liderilor pentru că ne-au ajutat să îndeplinim obiectivele de business anuale. Pentru acest lucru, este necesar să le arătăm cât de mult îi apreciem, organizând o petrecere de Crăciun.

În plus, un astfel de eveniment are rolul de a spori motivația și productivitatea liderilor. Știindu-se apreciați, liderii vor fi motivați în anul ce urmează să își dea interesul mai mult sau cel puțin la fel de mult. 

Ca în orice eveniment, este important să ai un plan și să ții cont de câteva aspecte, pentru a organiza petrecerea de Crăciun a firmei Blue Diamond. Așadar, vom începe prin a ne întreba: unul pe altul …

Blue Diamond
Blue Diamond

Cui ne adresăm? Tuturor liderilor companiei Blue Diamond. După ce ai decis pentru cine organizezi această petrecere, stabilește cu ce vin la Timișoara și cu ce pleacă de acolo. Ține cont de vârsta liderilor și de deschiderea acestora către nou, pentru a te asigura că locația aleasă este potrivită pentru aceștia. Atmosfera trebuie să se preteze pe aceste elemente.

Îți recomand să vezi și articolul:

Dacă iubeşti, e sărbătoare în fiecare zi. Deci sărbătoriţi cum vreţi, unde vreţi, când vreţi şi cu cine vreţi!

Adrian Sora
Adrian Sora

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

 

 

 

 

 

Related Posts

2 thoughts on “Prin Timișoara cu familia Blue Diamond

Lasă un răspuns