În Bulgaria

vacanță în Bulgaria

Știu că despre Bulgaria s-a scris mult, foarte mult.

 În Bulgaria – WOW! În sfârsit avem și pozele din Bulgaria mult așteptate! Mulțumim mult Gabi pentru pozele foarte reușite, și nu în ultimul rând mulțumim pentru acea vacanță frumoasă de iarnă și pentru experiența traită în Bulgaria comunității bloggerilor din Oltenia !

Adrian Sora
Adrian Sora

Mulțumesc proiectului – Atracțiile turistice din zona transfrontaliera RO-BG – la un click distanță implementat de Asociația Centrul pentru Dezvoltare Montanesium din Montana, Bulgaria, în parteneriat cu Asociația Mereu pentru Europa din Craiova.

În Bulgaria
În Bulgaria

În Bulgaria

Proiectul își propune să promoveze potențialul turistic comun și a destinațiilor/serviciilor turistice integrate existente prin intermediul unei aplicații software ca nou produs turistic integrat orientat către toate elementele-cheie ale potențialului turistic comun, inclusiv facilități, atracții turistice, produse turistice existente etc.

prin Bulgaria
prin Bulgaria

Din 6 districtele/ județele Dolj, Olt, Mehedinți, Vidin, Vratsa și Montana. Proiectul își propune de asemenea crearea unui serviciu turistic integrat numit prezentarea interactivă a atracțiilor turistice existente și a serviciilor turistice în locații din districtele/județele Dolj, Olt, Mehedinți, Vidin, Vratsa și Montana prin intermediul unor centre turistice mobile.

În cadrul evenimentului de lansare vor fi prezentate obiectivele proiectului, activitățile și rezultatelepropuse și rolurilepartenerilor din proiect, în conformitate cu agenda atașată.

Asociația Mereu pentru Europa derulează ca partener în perioada  2018 – februarie 2020 proiectul Atracțiile turistice din zona transfrontaliera RO-BG – la un click distanță,

Ps: Am Schimbat dimensiunea de încărcare a fotografiilor

Bulgaria
Bulgaria

Proiectul se adresează autorităților publice locale și ONG-urilor,IMM-urilor și altor actori cheie relevanți din domeniul turismului dindistrictele Montana, Vidin și Vratsa și județele Dolj, Olt și Mehedinți.

vacanță în Bulgaria

vacanță în Bulgaria

Pe 13 decembrie am împlinit 1 an de blogging. Cu peste 220 de articole scrise, i-am petrecut și în calitate de consultant social media. Mulțumesc .

Citește și – Vidin Bulgaria

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram.


Related Posts

5 thoughts on “În Bulgaria

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: