Food Bloggers Conference Winter Edition

Food Bloggers Conference Winter

„Cum a fost la Food Bloggers Conference-Winter Edition?”, unde am participat pe 4 decembrie 2019, în București.

Food Bloggers Conference-Winter Edition : O conferință este un bun motiv de a călători

Ca să încep cu începutul, și anume drumul, acesta a fost relaxant pentru mine. Am mers cu trenul, iar pe drumul Craiova – București (3 ore), am dormit puțin în tren.

De la gară am ajuns relativ repede până în Piața Victoriei. Am făcut o plimbare pe jos de vreo 20-25 de minute (3 km), până am ajuns la Radisson Blu Hotel, locul unde s-a desfașurat evenimentul.

La zona de înscriere am primit ecusonul de participare, programul, precum și o plasă draguță cu produse de cea mai bună calitate Deluxe de la Lidl.

Până să înceapă programul, m-am învârtit în zona sălii de conferință și am admirat peisajul, adică tot felul de bunătăți expuse și oferite de partenerii evenimentului: Lidl, Electrolux, etc. Toate au fost organizate magic sub bagheta Evensys.

Food Bloggers Conference Winter
Food Bloggers Conference Winter

După ce am făcut un tur pe acolo și câteva fotografii cu aparatul foto, am intrat la prima parte a evenimentului: EAT SHARE LOVE.

V-am scris pe blog cum a fost la Food Bloggers Conference – Winter Edition anul trecut. Am primit invitația pentru ediția de iarnă de anul acesta a evenimentului și sincer sunt super entuziasmat și acum.

De ce este important să participăm la evenimente informative?

Food Bloggers Conference este un eveniment dedicat food bloggerilor și celor pasionați de gătit. La eveniment am văzut mulți oameni din sfera food blogging-ului românesc.

Motivul pentru care particip la Food Bloggers Conference este faptul că aflu informații, strategii și idei noi pe care le pot adapta și implementa pe blogul meu.

Această conferință a fost despre mâncare, iar eu am o relație specială cu mâncarea. Sunt un gurmand, un pofticios, îmi place sâ mănânc câte puțin din multe mâncăruri de calitate.

Această conferință a reușit să îmbine câteva lucruri pe care eu le iubeam dinainte. Conferința a avut loc la Radisson.

Unul dintre sponsorii acestei conferințe a fost Lidl. De obicei nu zic nimic de sponsori, dar iubesc ❤️ Lidl. Atât de mult, încât eu, care stau aproape de Piața Centrală, unde există magazine, Lidl (din zona Liceul Tudor Arghezi sau Calea București, Craiova), merg puțin pe jos sau cu mașina uneori, ca să pot cumpăra de la ei.

Îmi plac produsele din gama lor Deluxe, dar și varietatea de brânzeturi și, în general, apreciez faptul că găsesc la ei lucruri pe care nu le găsesc în alte magazine. Sunt mare fan noutate.

Mâncarea și aranjamentele au fost „Jos palaria!”. M-au impresionat cei de la Radisson Blu!

„Ceva dulce”
„Ceva dulce”

A urmat sesiunea de FOOD TALK. Îi găsiți mentionați pe toți participanți pe site-ul organizatorului Evensys.

La pauză am și gustat câte puțin din câteva feluri care m-au tentat. Desigur, că am băgat dulce la greu.

Food Bloggers Conference Winter
Food Bloggers Conference Winter

Ultima parte a zilei a fost rezervată sesiunii HOW TO WORK WITH BRANDS. Vorbitorii îi găsiți mentionați tot pe site-ul Food Bloggers.

Nu mă mai lungesc povestindu-vă despre discuțiile de la aceste sesiuni, pentru că găsiți înregistrarea lor pe acest link.

Food Bloggers Conference Winter

Food Bloggers Winter Edition: o sursă de inspirație pentru fiecare participant

În concluzie, mi-a plăcut, m-am simțit bine și m-am simțit inspirat. Pentru cei care încă ezitați, vă recomand să încercați următorul eveniment. Dacă ești activ în mediul online și ești pasionat de gătit și de mâncare, atunci locul tău este asigurat la o astfel de conferință. Toate pozele de la eveniment le găsiți «aici».

Food Bloggers Conference este, pentru mine, o sursă inepuizabilă de inspirație. Food Bloggers Conference, pe de altă parte, este o oportunitate excelentă de a te reîntâlni cu oamenii din online în offline.

Food Bloggers Conference - Winter Edition 2019
Food Bloggers Conference – Winter Edition 2019

Am cunoscut oameni super drăguți cu care voi păstra legătura. Găsiți detalii pe site-ul Food Bloggers. Mă poți urmări pe pagina de Facebook și pe Instagram, iar dacă vrei să lucrăm împreună scrie-mi pe adresa: adriansoraa@yahoo.com. Ne vedem în curând aici pe blog!

Food Bloggers Conference Winter
Food Bloggers Conference Winter

Related Posts

Lasă un răspuns