Biorezonanţa – metodă de diagnosticare și terapie

Biorezonanţa - metodă de diagnosticare și terapie

Investigaţie a întregului organism fără radiaţii şi fără efecte secundare, biorezonanţa magnetică depistează afecţiunile chiar şi în fază incipientă şi este folosită şi ca metodă de tratament.

Biorezonanţa – detectează şi tratează cauzele bolii, nu doar afecţiunea în sine. Un mare avantaj al acestei metode de evaluare este acela că poate fi folosită de oricine: adulţi, femei însărcinate, copii, chiar şi de bebeluşi şi de vârstnici. Singura contraindicaţie o prezintă cei care au stimulator cardiac.
Pentru o evaluare generală a organismului, ai nevoie doar de o singură şedinţă, care durează aproximativ o oră. Un mare avantaj este acela că rezultatele se primesc pe loc.
Quantum Magnetic Analyzer
Quantum Resonance Magnetic Analyzer

Testarea poate să fie urmată de şedinţe de terapie, dacă se observă anumite afecţiuni. Şedinţa terapeutică durează tot o oră. În funcţie de gravitatea bolii, specialistul poate recomanda până la trei şedinţe săptămânale.

Terapia cu Biorezonanță se poate utiliza pentru:

 • Afecțiuni cardio-vasculare
 • Alergii, migrene
 • Dezechilibre endocrine (obezitate, infertilitate)
 • Boli hematologice
 • Boli oncologice
 • Afecțiuni dermatologice (acnee, dermatite, cuperoze)
 • Dezechilibre emoționale (atacuri de panică, anxietate, dependență de alcool, tutun, medicamente etc)
 • Tulburări metabolice
 • Disfuncții digestive (colon iritabil, steatoză hepatică, hiper/hipo aciditate gastrică)
 • Echilibrarea sistemului imunitar
 • Oboseală cronică
 • Afecțiuni reumatice și inflamatorii
 • Stimularea abilităților fizice și intelectuale
 • Întinerire și înfrumusețare

Numărul de şedinţe variază însă de la o persoană la alta. Terapia propriu-zisă este însoţită de indicaţii ale specialistului cu privire la stilul de viaţă, la dieta individualizată şi chiar la folosirea remediilor naturale.

După efectuarea numărului de ore indicate, terapia continuă cu şedinţe de întreţinere, în jur de două-trei pe lună. După trei luni de terapie şi de tratament naturist, se revine la control şi se face o reevaluare generală a organismului.

Terapia cu Biorezonanță

Terapia cu biorezonanţă magnetică şi tratamentul naturist se pot face în paralel cu tratamentul indicat de medicul alopat. Avantajul este că astfel se reduc efectele adverse ale medicamentelor de sinteză.

Aparatul de biorezonanţă poate detecta în faze incipiente deficienţele şi modificările patologice, prin intermediul undelor magnetice generate la nivelul organelor şi celulelor. Poate să detecteze orice afecţiune acută, subacută sau cronică.
El poate identifica stările emoţionale, deficienţele de vitamine, de minerale, de aminoacizi esenţiali şi pe cele hormonale, detectează prezenţa agenţilor patogeni (virusuri, bacterii, paraziţi şi fungi), afecţiuni ale sistemelor: nervos, digestiv, osos, circulator, cardiovascular, respirator şi pe cele ale organelor şi glandelor cu secreţie internă.

De asemenea, aparatul poate măsura nivelul acizilor graşi şi depistează predispoziţiile alergice, intoleranţa la alimente sau la anumite substanţe. În plus, poate sesiza factorii de risc la care este predispus organismul.

În Centrul nostru practicăm o abordare intergratoare în cadrul consultației de biorezonanță: interpretăm rezultatele şi îi explicăm pacientului ce se petrece, unde e problema, ce posibilă semnificaţie are acea problemă, de ce a apărut şi ce trebuie să facă pentru a-şi reveni.
Biorezonanța
Biorezonanța

Pe lângă partea de detectare-diagnosticare, dispozitivele de biorezonanţă ne aduc informaţii preţioase despre gravitatea problemei de sănătate şi despre indicaţiile cele mai bune de tratament – fie că indică medicamente alopate, fie plante, alimente, suplimente sau remedii homeopate.

Ca o concluzie, aparatele de biorezonanţă merită, măcar bianual sau anual, să fie folosite pentru un bilanţ al stării de sănătate. Ele sunt mult mai sensibile decât o investigaţie imagistică obişnuită şi pot detecta o boală încă din stadiul de predispoziţie, ca să poată fi luate din timp măsuri eficiente.
Practic, toate bolile beneficiază în proporţie variabilă de această terapie cuantică.

Biorezonanţa –  Rezultatele cele mai bune

Rezultatele cele mai bune se observă în afecţiuni reumatismale (spondiloză, coxartroză, gonartroză), alergie (dermatite alergice, rinită alergică, urticarie), endocrine (hipotiroidie, hipertiroidie) infecţii localizate (sinuzite, otite, anexite, cistite), pulmonare (bronşite, BPOC), insomnii.
Biorezonanţa - metodă de diagnosticare și terapie
Biorezonanţa – metodă de diagnosticare și terapie

Tratamentul prin biorezonanţă nu exclude alte metode de tratament şi reprezintă o alternativă la pacienţii alergici la medicamente sau la cei la care alte metode nu au dat rezultate favorabile.

Daca v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Related Posts

Lasă un răspuns