Sucul Goji

suc de goji

Sucul de goji, de culoare roșiatică, este obținut din fructele folosite de mult timp în medicina tradițională pentru îmbunătățirea vederii, prevenirea diabetului, a hipertensiunii arteriale, întărirea sistemului imunitar și pentru a ameliora simptomele de oboseală.

Sucul de goji este bogat în minerale precum magneziu, fier, calciu, potasiu, cupru, seleniu, conține 18 aminoacizi (mai mult decât polenul), vitamina A, vitamina B, B2 şi B6, vitamina E, polizaharide, acizi graşi nesaturaţi, antioxidanţi, fitosteroli şi fenoli. Despre goji se scriu numai cuvinte de laudă.

Sucul, prin conţinutul crescut de antioxidanţi, în special carotenoide, care au capacitatea de a reduce riscul de degenerescenţă maculară, principala cauză a orbirii în rândul persoanelor de peste 50 de ani, antioxidanţi ce protejează organismul de stresul oxidativ. Reduce oboseala şi întăreşte capacitatea de protecţie a organismului în faţa agenţilor nocivi, scăzând astfel riscul de cancer.

Are un gust delicios și culoare frumoasă (roșu aprins). Sucul de goji este recomandat pentru afecțiuni ale ochilor, ficatului și rinichilor.

fructe de goji

Beneficii ale sucului de goji

  • Crește nivelul de energie, imunitatea şi alungă oboseala
  • Favorizează pierderea în greutate
  • Normalizează sistemul digestiv şi detoxifică organismul
  • Ajută persoanele convalescente, fiind benefic şi sportivilor
  • Goji are un conţinut bogat de vitamina A, care protejează pielea şi ajută la menţinerea acuităţii vizuale nocturne.
  • Complexul de vitamina B din goji ar putea avea un efect benefic şi asupra sănătăţii cardiovasculare, ferindu-vă de palpitaţii, aritmii cardiace sau hipertensiune arterială.
  • Betacarotenul din goji poate combate cu succes petele de pe piele, acneea şi accelerează procesul de vindecare a dermatitelor.

Sucul de goji este cunoscut ca fiind miraculos. Datorită aportului foarte mare de nutrienţi, vitamine şi antioxidanţi este considerat un superaliment. Conţine aminoacizi, multe minerale, vitamina C, E, acizi grasi, polizaharide şi flavonoide. Pentru a întări sistemul imunitar, pentru a preveni o mulțime de boli şi pentru a menţine sănătatea şi bunăstarea, consumați periodic suc de goji.

Sucul de Goji hrăneşte în profunzime tenul, fortifică procesele de apărare a pielii împotriva radicalilor liberi şi curăţă în profunzime porii. Are cel mai puternic efect antioxidant dintre toate produsele alimentare din lume. Este o puternică sursă de vitamina C. Conţine pe unitate o cantitate de 500 de ori mai are decât portocalele, şi de caroten. Are mai mult caroten decât orice alt produs alimentar.

Dieta cu sucul de Goji

Sucul de goji este nemaipomenit în curele de slăbire pentru că reduce senzaţia de foame şi accelerează digestia şi arderea grăsimilor. Pentru că este sărac în calorii, poate fi consumat ca gustare chiar şi în timpul curelor de slăbire.

Consumat înainte de masa principală te vor ajuta să mănânci mai puţin şi îţi vor oferi energie şi pentru 30 de minute de exerciţii. Poţi prepara ceai de slăbit cu goji pe care să îl bei zilnic. Rezultatele nu vor întârzia să apară. Poţi combina ceaiul de goji cu ghimbir sau ceai verde pentru accelerarea procesului, ai grijă doar să nu exagerezi!

Goji este bun pentru sănătate, fiind plin de antioxidanți, vitamine, minerale și alți nutrienți. Siciș de goji te ajută să scapi de kilogramele în plus. Crește imunitatea și tonifiază organismul. Sucurile din fructe goji au devenit cunoscute ca băuturi cu rol important în mentinerea sănătații. Sucul de goji are un gust ușor picant, dulce-acrișor.

 Goji Juice 100% organic este produs din pulpă suculentă de fructe de Goji, care contine cei mai puternici dintre antioxidanţii naturali cunoscuţi astăzi. Secretul pentru păstrarea tuturor calităţilor benefice şi nutritive ale sucurilor este determinat de tehnologia unică de fabricaţie a acestora.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook! Dacă ți-a fost de folos articolul ajută-ți prietenii dragi să afle. Apasă butonul SHARE 🙂

Sucul de goji
Sucul de goji
suc de goji
suc de goji
Goji
Goji

Related Posts

Lasă un răspuns