Un mod de a slăbi natural este masajul anticelulitic

Tratamente anticelulitc

Aproximativ 90% din femei au celulită iar la bărbati 2%, asa că nu te speria pentru că există solutii!  

Terapia prin masaj poate spori rezultatele programului de slăbire. Celulita, acea inflamație a țesutului adipos, reprezintă o problemă cu care se confruntă femeile în general. Masajul anticelulitic ajută la eliberarea toxinelor și redefinește silueta.

Masajul anticelulitic trebuie făcut de trei ori pe săptămână, timp de trei luni. Este foarte bine de folosit și acasă un produs anticelulitic. Masajul anti-celulitic este o variantă pentru a scăpa de aspectul de „coji de portocale”. Sunt de părere să fie făcut iarna ca să fiți pregătite pentru vară, dacă vreți să aveți un corp suplu, tonifiat, armonios și fără celulită, nu vă puteți apuca cu o săptămână înainte de concediu și să aveți așteptări mari.

Masaj anticelulitic
Masaj anticelulitic

Tratamente Anticelulită

Cabinetul nostru este specializat în tratamente de calitate. Folosim doar produse profesionale. Produsul Slim Cremă remodelatoare anticelulitică cu venin de viperă, te scapă de celulită. Tratamentele făcute la cabinet reduc semnificativ celulita după 10 – 12 ședințe.

O ședință de masaj la cabinet nu este o experiență dureroasă, ci una plăcută, se pot face ședințe de masaj chiar și în sezonul rece, pentru că celulita nu ține cont de vreme. Terapeutul acționează pe zonele afectate ale picioarelor, feselor, brațelor, antebrațelor, cu mâinile sau cu un instrument special, de exemplu la centrul nostru avem vacum perfect body line. Acest aparat este creat pentru tratarea celulitei de toate gradele prin spargerea celulelor grase si drenarea acestora către sistemul limfatic pentru a fi eliminată.

În caz că vreți să încercați masajul acasă cu crema SLIM pentru coapse este indicat folosirea ambelor mâini, cu una se întinde pielea și cu cealaltă se aplică crema re-modelatoare anticelulitică cu venin de viperă.  Se execută mișcarea de la genunchi până la sold, apăsând ușor. Pentru fese crema se aplică prin împingerea pielii în sus. Mișcarea de frecare să fie una energică . La abdomen aplicăm crema în sus, până spre coaste, aplicând mișcării circulare cu toată palma asupra abdomenului, masarea se face de la dreapta la stânga.

Sunt și persoane care au Planuri pentru a slăbi dar nu acum ci pentru la anul, căci anul acesta este gata . De la anul merg la masaj, acum se duce pe apa sâmbetei și slăbitul în timpul sărbătorilor, merge și cu celulită o ascundem sub haine.

Tehnici de automasaj (anticelulitic)

Frământarea celulitei cu ajutorul degetelor, apoi cu ajutorul întregii palme, a zonelor cu probleme încât va stimula circulația sanguină. Masajul cu pumnii – această tehnică ajută la dizolvarea grăsimilor rapid. Tehnica periajului uscat  aici se folosește o perie de corp din păr natural.

Crema are proprietatea să ardă grăsimea – pentru toate masajele anticelulitice este indicată folosirea cremelor pe bază de ardei iute, ienupăr, iederă, vitamina E și alte ingrediente recunoscute pentru efectul benefic în lupta cu celulita. Pentru a fi eficientă, o cremă se aplică de două ori pe zi dimineața și seara. După masaj este important sa se bea multă apă, cu înghițituri mici pentru a se elimina toxinele din corp. Primele rezultate se observă după câteva ședințe de tratament corporal, corpul se remodelează, nu se slăbește în kilograme ci în centimetri.

Alte aparate care pot fi de ajutor în Tratamentele corporale în cabinetul nostru, pe lângă vacuum slim, amintim și electrostimularea, tunelul no cellulite cu raze infraroșii cât și masajul, aceste tratamente sunt folosite pentru reducerea aspectului de celulită. Pentru persoanele care doresc să urmeze un tratament anticelulitic sau alte proceduri specifice Cabinetul din Craiova este o astfel de recomandare. Locul este ideal pentru relaxare iar personalul este atent, amabil și profesionist. Iar programările se pot face și la telefon 0761 911 697.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă like paginii noastre de Facebook  și abonează-te la newsetter (în sidebar, pe partea stângă) și o să găsești mai multe informații, despre serviciile și noutățile Centrului nostru .

Related Posts

1 thought on “Un mod de a slăbi natural este masajul anticelulitic

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: