Celulita

Celulita sfaturi utile

Sfaturi utile în lupta cu celulita

Celulita sfaturi utile este una dintre problemele care macină femeile din lumea întreagă, de la vârste din ce în ce mai fragede. Bineînțeles că fiecare persoană ar trebui să se iubească așa cum este, indiferent de modul în care arată. Totuși, dacă țelul tău este să ții celulita la distanță, ți-am pregătit în continuare o serie de sfaturi utile la care poți apela în acest sens.

Celulita
Celulita

Nu trebuie să uiți că pielea ta este prețioasă și trebuie să o îngrijești ca să rămână frumoasă. Investiția în produse de îngrijire a pielii de înaltă calitate și o abordare holistică și proactiva a frumuseții este primul pas către o piele sănătoasă. Înainte de a-i diminua apariția, este important să înțelegi ce este celulita și care sunt cauzele sale!

Așadar, celulita se face simțită în viața ta prin acele „gropițe” din pielea de pe abdomen, fese sau coapse. Celulita – afecțiunea care îi creează pielii tale un aspect de coajă de portocală – este, de fapt, un rezultat al lipsei celulelor adipoase. Printre cauzele apariției sale se numără nu doar istoricul medical al familiei tale (celulita poate fi genetică), ci și un stil de viață nesănătos, o alimentație greșită și lipsa activității fizice.

celulita
celulita

Celulita sfaturi utile

Alege o alimentație sănătoasă

O dietă corectă și echilibrată joacă un rol deosebit de important în menținerea la distanță a semnelor celulitei. Spre exemplu, consumul de alimente bogate în sare va determina umflarea celulelor grase, iar celulita va fi mai pronunțată. Totodată, este necesar să urmărești cu atenție consumul de sodiu, optând pentru alimente cu un conținut ridicat de fibre și cereale integrale. Acestea te vor ajuta, sporind eliminarea deșeurilor și a toxinelor. Un efect similar îl oferă atât fructele, cât și legumele proaspete.

Exercițiile fizice te ajută să lupți cu celulita!

Excesul de greutate contribuie la apariția celulitei și, bineînțeles, la numeroase alte problemele de sănătate. Cu siguranță îți dorești o piele catifelată și un corp tonifiat, nu-i așa? Exercițiile fizice sau practicarea unui sport ar trebui să se numere pe lista activităților tale zilnice și aici nu ai cum să greșești în lupta cu celulita.

Hidratează-te, consumând o cantitate optimă de apă!

În cazul în care nu știai până acum, deshidratarea organismului favorizează apariția celulitei. O piele deshidratată poate să se subțieze considerabil, evidențiind aspectul de „coajă de portocală”. Prin urmare, este recomandat să consumi cel puțin 2 litri de apă pe zi, astfel încât organismul tău să beneficieze de un regim de hidratare corespunzător.

Exfolierea pielii este o necesitate în viața fiecărei femei

Nu toate femeile se simt confortabil cu ideea de a merge la un salon de masaj sau centrul de recuperare medicală . Din acest motiv, un alt remediu împotriva celulitei, accesibil tuturor, este procesul de exfoliere. Există numeroase beneficii ale exfolierii pielii, dintre care enumerăm următoarele: stimularea drenajului limfatic, întinerirea și creșterea elasticității pielii, reducerea semnelor de îmbătrânire și eliminarea celulitei. Totuși, pentru a obține efectul mult dorit, este esențial să folosești produse de înaltă calitate.

Masajul anticelulitic este de mare ajutor

Dacă până acum nu erai adepta sesiunilor de masaj, atunci poate a venit momentul să îți îndrepți atenția spre acest aspect. Prin masaj, este stimulată circulația sângelui și îndepărtarea toxinelor acumulate de-a lungul timpului. De asemenea, un terapeut specializat în tehnicile de masaj anticelulitic va reuși să te scape de această problemă, oferindu-ți și un moment de relaxare deplină cu SLIM – crema remodelatoare anticelulitică


Citește și :Un mod de a slăbi natural este masajul anticelulitic

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Celulita sfaturi utile
Celulita sfaturi utile

Foto credit: 123rf.com

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: