Arome de primăvară și Parfum de Florii

Arome de primăvară

Arome de primăvară: La uşă ne bat sărbătorile, cabinetul este decorat corespunzător, iar aromele de sezon îmbracă întreaga locuinţă în savoare îmbietoare, în momente dulci, în linişte şi atmosferă de primăvară, numai bună pentru poveşti.

Ați observat vreodată cum un anumit miros vă aduce în memorie o amintire și emoțiile asociate cu aceasta? Să profităm de efectele uimitoare ale uleiurilor esențiale de plante! Folosesc anumite uleiuri, pentru că unele dintre ele au efecte foarte puternice.

Arome de Sărbatori:  Ți-am promis de curând că-ți voi vorbi despre «aromaterapie», iar astăzi am de gând să mă țin de cuvânt…  Cred foarte mult în puterea plantelor de a ne echilibra și în capacitatea lor de a ne conferi o stare de bine.  Din cauza aceasta folosesc des uleiuri esențiale în cabinetul de recuperare medicală, pe care le difuzez cu ajutorul lămpilor de aromaterapie.

 Iată câteva uleiuri esențiale din plante și modul în care ele te pot ajuta.

Parfumurile de primăvară din pachetul de aromaterapie Spring Moments ne aduc în casă aromele de liliac, frezie, spring, zambilă, magnolie, violete și lăcrămioare. Acest pachet, împreună cu un difuzor de aromaterapie, este cadoul ideal pentru sărbătoriții cu nume de flori, mai ales că produsele din această gamă sunt la reducere în această perioadă.

Pe lângă aromele menționate mai sus, toate aromele florale din următoarele categorii au reducere la 25% în cadrul campaniei Parfum de Florii, până Joi, 29 Aprilie ora 23:59:

Despre arome de sărbătoare vom vorbi şi noi astăzi, despre cum să îţi învălui casa în parfumuri dragi sufletului de sărbători. Iată aşadar câteva modalităţi prin care îţi poţi bucura simţul olfactiv în prag de Paște.

Cele mai adorate arome de Paște sunt cu siguranţă cele care vin de la aromaterapie Aroma Land.

      Arome de primăvară … Uleiuri aromate …

Brandul de produse de aromaterapie Aroma Land, marcă a companiei româneşti Electric Masters SRL, a fost lansat acum 20 de ani și a devenit, de-a lungul timpului, sinonim cu calitatea și inovaţia în acest domeniu.

Marile case de parfumuri europene cu care lucrăm, dar si experiența noastră în domeniu ne-au determinat să ducem la un alt nivel arta utilizării esenţelor aromatice pentru odorizarea interioarelor dar şi pentru echilibrarea şi armonizarea corpului, a minţii și a spiritului!

Ceea ce diferențiază Aroma Land de concurenții din piață :

  • Responsabilitatea faţă de oameni şi mediul înconjurător. Aroma Land își asumă întreg circuitul de colectare şi reciclare al acestor produse.
  • Uleiurile Aroma Land acoperă o paletă foarte diversă de arome, răspunzând preferințelor clienților săi . Astfel, oferă arome floral-fructate, arome orientale sau arome fresh.
  • Se folosește de experienţa acumulată de peste 20 de ani pentru a dezvolta produse noi sau pentru a îmbunătăţi pe cele existente, astfel încât clienţii să se poată bucura de o aromă plăcută care să se ridice la aşteptările lor.
  • Răspunde de starea de bine a clienților săi de peste 20 de ani iar calitatea constant ridicată a uleiurilor Aroma Land i-a păstrat clienții fideli în tot acest timp.
  • Oferă clienţilor o gamă completă și diversă de produse de aromatarapie constând în uleiuri parfumate, bețisoare, lumanări și plante parfumate, săculeți parfumați dar și accesorii pentru utilizare.
Arome de primăvară
Arome de primăvară

Tu folosești aromaterapia? Ce uleiuri folosești? Dacă ai descoperit vreunul care îți place, să-mi spui, te rog, și mie!

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: