Social Media Summit București 2020

Social Media Summit

Social Media Summit București 2020 – eveniment organizat de echipa Biz, în fiecare an, devenit deja tradiție pentru cei interesați de publicitate, de marketing, de tot ce mișcă în mediul online.

Anul acesta evenimentul a avut loc la Palatul Cec București, într-un cadru frumos și impresionant decât de obicei și într-un format ușor diferit față de anii precedenți sau cel puțin așa l-am perceput eu, citind articolul îți vei da seama, de ce!

Este al treilea an când merg la SMS București și nu îmi pare rău că am făcut-o, pe lângă întâlniri de suflet, cu oameni dragi, am aflat și de data aceasta lucruri noi din Social Media, pe care acum le privesc cu siguranță și dintr-o altă perspectivă.

SMS București a fost organizat impecabil, ca orice eveniment marca Biz și Marta Ușurelu, împreună cu toată echipa, merită cu siguranță toate felicitările 👏Bravo!

Social Media Summit București 2020

Social Media Summit București 2020

Am fost întâmpinat cu zâmbete din partea partenerilor organizatori, am pășit tiptil în sală unde m-am așezat în primul rând și am intrat rapid în atmosferă, unde am scos aparatul de fotografiat.

Social Media Summit București 2020

La SMS București: s-au prezentat campanii publicitare de succes, s-au prezentat statistici, s-au lansat campanii, am auzit păreri, am văzut oameni pe care îi admir pentru ceea ce fac în niște domenii care chiar dacă nu îmi sunt foarte familiare, îmi par fascinante (de ce zic asta?)

Vloggingul și TikTokul nu m-a pasionat oricum, însă le-am perceput mereu ca pe o provocare, a cărui marcă ar trebui să fie inteligența spontană, uneori cu umor de bun gust și cu un ”ceva” care să inspire.

Social Media Summit București 2020

Participarea mea la SMS București 2020 a fost o întâlnire cu mulți oameni frumoși, o mulțime de idei ingenioase ce mă inspiră în ceea ce vreau să fac mai departe într-un domeniu care îmi este din ce în ce mai familiar și voi știți asta deja.

SMS București la Palatul Cec București

SMS București: o parte din echipa AsBO am fost prezenți la acest eveniment ce a avut loc la Palatul Cec București un monument plin de istorie și stil. Pe lângă frumusețea monumentală a acestei clădiri, acesta este și o construcție trainică.

Palatul Cec București

Construcția nu a fost afectată de nici un cutremur, la cel din 1977 doar cupola principală a suferit mici daune, și nici nu a fost atinsă de bombaramentele teribile la care a fost supus Bucureștiul în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Părerea mea în concluzie…

Atmosfera a fost plăcută și dacă mai adaug și plimbarea energizantă și scurtă, pe străzile din București pe care de fiecare dată îl redescopăr diferit, pot spune că am avut parte de un început de primăvară aproape perfect și fară Coronavirus cum toți vorbesc☺, chiar dacă am mers cu trenul Softrans și metroul.

Perfecțiunea am atins-o pe tot parcursul zilei a evenimentului Social Media, unde spre seară am ajuns acasă cu bine.

Poți vedea toate imaginile făcute de mine cu aparatul de fotografiat. Citește și SMS București: 2018 și 2019, vor urma și alte evenimente.

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

SMS București
Social Media Summit București 2020

Related Posts

Lasă un răspuns