Nu avem norme metodologice de aplicare a legii

Norme metodologice de aplicare a Legii

Calcule peste calcule la această cotizație, nu este prima problemă, ce ne doare cel mai mult este: și anularea Alp-urilor și nu înteleg motivul ? Nu avem norme metodologice ? Nu avem Roi și Riof ?

Norme metodologice
Norme metodologice nu avem

Dăm bani la cotizație și la înscriere, dar nu știm cum funcționam pentru că nu avem norme metodologice ! De ce trebuie să ne facă ordinul pe toți fizioterapeuți atâta timp cât în codurile COR suntem diferiți:

  • Kinetoterapeut 226405,
  • Fizioterapeut 226402,
  • Fiziokinetoterapeut 226401,
  • Profesor CFM 226405,

Să fac studii în plus să ajung fizioterapeut, pe banii mei și timpul meu? Fiecare are în fișa postului ce trebuie să facă și ce nu?

Trebuie să ne deplasăm în alte orașe pentru reglementarea studiilor? Să renunț la locul de muncă. Dacă tot vreți să facem aceste studii să fie plătite de ordin și să se facă în fiecare oraș din țară să nu ne deplasăm noi. Nu am cerut noi terapeuții această modificare.

Norme metodologice nu avem

Denumirea colegiului și dacă ne respectă puțin, se numea: ” Ordinul fizioterapeuților, fiziokinetoterapeuților, kinetoterapeuților și profesorilor CFM” și toata lumea era mulțumită, cum este și OBBCSSR și toți sunt în aceast ordin și fiecare are fișa postului, cu ce poate să facă și ce nu.

Cine doreste să lucreze în statele din Europa să respecte legislația și dacă au nevoie de cursuri pentru profesia respectivă să facă cursuri, nimeni nu se opune!

Norme metodologice de aplicare a Legii
Norme metodologice de aplicare a Legii

Dacă v-a plăcut acest articol, dați Like paginii noastre de FacebookShare să citească și alții. Nu uitați să lăsați un comentariu/ feedback!

Distribuie acest articol pe facebook,  alte articole publicate: Și avem așa:

Related Posts

Lasă un răspuns