Autorizația de liberă practică pentru fizioterapeut

Autorizația de liberă practică pentru fizioterapeut

Informații utile privind obținerea dreptului de liberă practică în calitate de fizioterapeut (autorizația de liberă practică)

În data de, 12.02.2018, au fost publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I următoarele acte ale Colegiului Fizioterapeuților din România:

  • Hotărârea nr. 5/28.01.2018 a Consiliului național privind procedura de eliberare a Autorizației de liberă practică pentru profesia de fizioterapeut
  • Hotărârea nr. 6/28.01.2018 a Consiliului național pentru stabilirea cuantumului cotizației de membru și a unor taxe încasate de Colegiul Fizioterapeuților din România
  • Hotărârea nr. 7/28.01.2018 a Consiliului național privind procedura de organizare și desfășurare a ședințelor organelor de conducere la nivel teritorial și național ale Colegiului Fizioterapeuților din România
  • Hotărârea nr. 1/28.01.2018 a Adunării generale naționale pentru aprobarea însemnelor Colegiului Fizioterapeuților din România.

Urmare a apariției acestor hotărâri, Colegiile teritoriale demarează procesul de primire a documentelor pentru înscrierea în Colegiul Fizioterapeuților din România și eliberarea Autorizației de liberă practică.

Găsiți detalii pe site: http://colegiulfizioterapeutilor.ro/

Autorizația de liberă practică de fizioterapeut
Autorizația de liberă practică de fizioterapeut

Vrei să fii fizioterapeut cu acte în regulă?

Uite ce condiții impune legea pentru fizioterapeut!

Pentru mai multe detalii accesați site-ul de mai sus, și dacă sunteți nemulțumiți spuneți-ne părerea dvs. lăsând un mesaj. Orice părere este luată în considerație.

Viața merge înainte chiar dacă vă loviți de momente tragice. Indiferent cât de neajutorat, de sigur și nesigur și nemulțumit v-ați simți în acele momente, voi trebuie să aveți încrederea că viața voastră va fi din nou normală. Cu toate că poate voi nu vă veți mai întoarce niciodată la normalul pe care l-ați știut înainte de tragedie, cu timpul veți experimenta vindecarea inimii voastre, ceea ce va șterge sufletul neliniștit și va permite minții voastre să visați din nou.

Voi nu veți trăi o viață perfectă dacă nu veți face ceva pentru cineva căruia îi va fi imposibil să vă plătească înapoi vreodată.

Vă mulțumim că ne-ați urmărit!

[qsm quiz=1]

Related Posts

4 thoughts on “Autorizația de liberă practică pentru fizioterapeut

  1. Aveți mare dreptate! Vă mulțumesc pentru promptitudinea cu care mi-ați răspuns! Să vedem ce putem face în legătură cu asta.

  2. Nu sunt de acord cu nicio cotizatie catre aceasta asociatie. Nu mi se pare normal sa fac niste cursuri obligata, pe banii mei si pe timpul meu. Consider ca fiecare isi alege domeniul pe care vrea sa faca recuperare, iar daca incercam sa le invatam pe toate bine nu stim de fapt nimic intr-un final.
    Nicio lege nu se aplica retroactiv si acum vin „unii” cu niste idei ca de fapt am luat un alp care acum nu mai are nicio valoare. Am facut o facultate si un masterat ca acum sa nu mai fie valabie, ca eu asta inteleg.

Lasă un răspuns