Anularea alegerilor Colegiului Fizioterapeuților din România

refacerea alegerilor

Eu cred că a venit momentul să cerem Anularea alegerilor Colegiului Fizioterapeuților din România

Prin prezența solicităm anularea alegerilor din 12 noiembrie 2017, pentru alegerea primelor organe de conducere ale Colegiul Fizioterapeuților din România, deoarece nu au fost mediatizate pe canalele mass-media, nici pe site-urile DJSP-urilor, nici pe site-ul Ministrului Sănătății, nici prin notificări către Spitale, Clinici, etc… datorită  acestui aspect, mulți  colegi neavând  posibilitatea a vota !

Anularea alegerilor Colegiului Fizioterapeuților din România
Anularea alegerilor Colegiului Fizioterapeuților din România

Candidații  nu au fost cunoscuți, decât cu câteva zile înainte de vot! Informația  a fost publicată numai pe pagina de Facebook a Federației Române a Asociațiilor de Fizioterapie (FRAF ) și mulți colegi nu au cont Facebook!  Adresele de e-mail  publicate pe pagina  de Facebook a FRAF, prin care colegii se puteau înscrie pe listele electorale, unele au fost greșite, de exemplu cea pentru București!

Nu s-a respectat Regulamentul Electoral!

Nu s-a respectat Regulamentul Electoral al acestor alegeri și cei înscriși să  voteze, au fost obligați să prezinte la vot Diploma de Licență  în original, astfel încălcându-se regulamentul electoral!  Nu s-a făcut public numărul de votanți  înscriși! Buletinele de vot puteau foarte ușor să fie completate în cazul în care votai mai puțini candidați, numărul acestora fiind sugerat de cei din comisia de supraveghere !

refacerea alegerilor
refacerea alegerilor

Nu a existat confidențialitate în  momentul votării, așa cum era prevăzut în  Regulament! Considerăm că aceste alegeri au fost fraudate și solicităm  anularea lor. Menționăm că la conducerea Colegiului Fizioterapeuților din România sunt aceleași persoane de la conducerea FRAF și nu avem certitudinea că demisia acestora din conducerea FRAF a fost scrisă și semnată înaintea prezentării candidaturii !

Dorim refacerea alegerilor ! Țineți-mă la curent cu această petiție.

Dacă v-a plăcut acest articol, dați Like paginii noastre de FacebookShare să citească și alții. Nu uitați să lăsați un comentariu/ feedback!

Distribuie acest articol pe facebook,  alte articole publicate:

  1. Autorizația de liberă practică pentru fizioterapeut
  2. Cotizația și taxe – Colegiul fizioterapeuților din România
  3. Anulare și modificare lege statut fizioterapeut

Related Posts

Lasă un răspuns