Picnicul Avincis – cu o parte din membrii Asbo

Vinurile AVINCIS

O zi alături de bloggeri este mai mult decât binevenită.

Am avut oportunitatea să vizitez locuri noi – Picnicul Avincis, să mă destind şi să creez amintiri plăcute ce mă vor acompania o viaţă. Aceste locaţii minunate devin experienţe plăcute, pe care nu le pot uita prea curând.

Domeniul Vila Dobrușa
Domeniul Vila Dobrușa

Avincis

Avincis este înconjurat de obiective turistice, Vila Dobrușa fiind în centrul atracțiilor din regiune. Am avut de asemenea, multe motive să fac fotografii cât şi să-mi îmbogăţesc profilele de pe site-urile de socializare cu conţinut superb. Unele momente merită imortalizate şi făcute publice pentru a le împărtăşi cu cei dragi.

Vila Dobrușa
Vila Dobrușa

Nimic în plus, nu este mai plăcut decât să răsfoieşti prin albume şi să recreezi cu drag acele clipe în care te-ai simţit cu adevărat mulţumit. Nostalgia nu este recomandată dar câteodată ne poate revitaliza spiritual.

Practic, orice excursie poate fi un prilej să te reîncarci cu energie, voie bună pentru a lucra cu mai mult spor. Am făcut ce-am făcut și iar am plecat într-un loc minunat, Mno, nu l-am căutat, ci așa s-a nimerit. Sunt cuminte, dacă-mi dai să mănânc și mă lași să mă plimb, nu fac scandal.

Vinurile AVINCIS
Vinurile AVINCIS

Țara noastră, România este un loc de-a dreptul minunat, un adevărat paradis natural plin de locuri încântătoare. Sunt atât de multe de văzut şi de făcut, încât în fiecare weekend sau zi ai putea descoperi ceva nou.

Cu toţii ne dorim să ne deplasăm în siguranţă şi să ne bucurăm de libertate. Un microbuz este soluţia ideală. Grupul Asbo optează des pentru un microbuz atunci când pleacă la drum – călătorim împreună. Practic, alegerea unui microbuz ne aduce multe avantaje. În plus, excursia are mult mai mult farmec împărtăşim glume, uite aşa, timpul fuge şi ajungem la destinaţie mai uşor.

Avincis
Avincis

Evident că am încheiat cu o fotografie de grup. Până la întâlnirea următoare, vă las cu imagini de la întâlnirea noastră și cu invitația să vizitați Avincis vă las locația aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Pentru mai multe informații privind tratamentul medical și pentru programări vă rugăm să ne contactați.

 

Related Posts

2 thoughts on “Picnicul Avincis – cu o parte din membrii Asbo

Lasă un răspuns