Picnicul AVINCIS

degustare de vinuri

Crama Avincis este una dintre cele mai interesante crame românești. Vinurile Avincis au primit numeroase distincții internationale de-a lungul anilor, fiind unele dintre cele mai apreciate vinuri românești.

La Avincis ajungi într-o oră și un pic dacă vii din Craiova. Sunt aproximativ 80 de km de parcurs până la domeniul Dobrușa, aflat pe dealurile din Drăgășani.

Crama Avincis se află la adresa Domeniul Viticol Vila Dobruşa, Strada Valea Caselor nr. 1A, cod 245 700, Drăgăşani, judeţul Vâlcea, România. Sunt vreo 9 km din Drăgășani până acolo.

Când am ajuns la Drăgăşani, la Domeniul Vila Dobruşa parcă timpul a stat în loc. Habar nu aveam ce surprize aveau să mă aștepte. Am fost serviți cu vinuri premiate cu medalia de aur la concursurile internaționale.

Crama Avincis
Crama Avincis

Avincis este continuarea unei povești de familie, cu pasiune pentru vinuri, care a început încă din anul 1927. Mai mult, e deja o tradiție ca în fiecare an, în lunea Rusaliilor, să fie organizat picnicul AVINCIS, iar de această dată, am participat și eu.

picnicul AVINCIS,
Picnicul AVINCIS,

Evenimentul, organizat de câțiva ani buni, include degustare de vinuri, picnicul rafinat acompaniat de muzica live și o plimbare prin podgorie. Pentru mai multe detalii și poate chiar înscrieri, folosiți: avincis.vinuri@avincis.ro, la fel și pentru rezervări de weekenduri printre vinuri.

degustare de vinuri
degustare de vinuri

Fie că vrei să te relaxexi, să ai parte de un week-end special, o plimbare prin vița de vie, să vii la o degustare de vinuri sau pur și simplu să te bucuri de natură, Crama Avincis este locul ideal.

Crama Avincis
Ospitalitate la crama Avincis

Crama Avincis

M-am bucurat de soare și de linişte. Am aflat povestea şi istoria viei, a conacului, a noii construcţii. A fost o adevărată bucurie să descopăr că în zona noastră există un astfel de loc. Vița de vie, gazonul, florile, vila, parcă sunt din reviste: totul este impecabil! Așadar, se poate! Când te implici cu totul, când pui atâta pasiune și ai grijă la detaliile care fac diferența.

AVINCIS
AVINCIS
AVINCIS
AVINCIS

Mai multe imagini « aici » . Citește și: Picnicul Avincis – cu o parte din membrii Asbo (eveniment 2018).

Trebuie să treceți pe acolo neapărat! Merită! Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram.

dansul Călușului
dansul Călușului

Mai jos găsiți două fotografii făcute de Kinga Dinnyes.

 Fotografie de grup
Fotografie de grup
Bloggerii olteni la AVINCIS
Bloggerii olteni la AVINCIS

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: