Legătura dintre organele interne și vertebre

Legătura vertebre și organele

Legătura dintre organele interne și durerile de la nivelul coloanei vertebrale

Legătura vertebre și organele interne- De cele mai multe ori atunci când suferim de dureri de spate încercăm să le vindecăm utilizând diverse metode. Unele persone apelează la kinetoterapeuți, altele la acupunctură în timp ce altele își administrează diverse medicamente antiinflamatoare.
Continuarea articolului (prima parte)

Problema este că mulți nu cunosc faptul că apariția durerilor de spate posibil – este rezultatul îmbolnăvirii unor organe interne!

În cazul în care te doare spatele:

  • Pasul 1:
  • Încearcă să localizezi zona durerii.
  • Pasul 2:
  • Vezi ce organ îi corespunde.
  • Pasul 3:
  • Tratează organul sau organele afectate.

Vei rămâne uimit atunci când vei observa faptul că după ce ți-ai făcut o detoxifiere a ficatului sau după ce ți-ai făcut un tratament la stomac, ți-a disparut în mod miraculos și durerea de spate, care te-a chinuit de ceva timp!

Acesta este motivul pentru care este foarte important să acordăm o atenție deosebită durerilor de la nivelul coloanei vertebrale.

Durerile pe care le simți în zona coastelor sau în diferite părți ale corpului pot fi de la coloana vertebrală. Chiar și o mică deplasare a unei vertebre poate cauza dureri organului corespunzător. Legătura dintre vertebre și organele interne explică multe din durerile pe care le resimțim.

Fiecare vertebră a coloanei corespunde anumitor organe interne: așa se explică durerea de umeri și de gât (deplasarea vertebrelor C6 și C7) sau de ce nu reușești să scapi de constipație (L1-L3).

Creierul comunică cu tot corpul  prin intermediul nervilor spinali din coloana vertebrală. Nervii sunt extensii ale creierului prin care acesta coordonează și controlează activitatea fiecărei celule, țesut și organ.

Nervii spinali ies din coloana vertebrală și trimit semnale organelor interne. Rănirea oricărei secțiuni a coloanei vertebrale afectează imediat acea parte a corpului care corespunde respectivei vertebre. Chiar și mici deplasări ale vertebrelor au ca rezultat durerile și bolile organelor interne.

Ce e de făcut?

  • Tratează cauza reală a durerilor tale și consolidează-ți coloana vertebrală
  • Exerciții fizice pentru a întări mușchii paravertebrali și pentru a da elasticitate coloanei
  • Masaj terapeutic / medical care stimulează fiecare vertebră, prin urmare și organele corespondente
Legătura vertebre și organele
Legătura vertebre și organele interne

Mai poţi citi pe aceeaşi temă:


Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Distribuie prietenilor tăi…

Related Posts

4 thoughts on “Legătura dintre organele interne și vertebre

Lasă un răspuns