Curăță colonul și vă îmbunătățește vederea

Inamicul ficatului gras

Inamicul ficatului gras – Există o serie de boli care au început să îngrozească oamenii. Sunt din ce în ce mai multe cazuri, iar principalul motiv al apariției lor este alimentația nesănătoasă și excesivă.

Desigur, bolile de temut sunt: cancer, afecțiunile cardiace, diabetul și accidentul vascular cerebral. Un stil de viață dezordonat duce la declanșarea acestor boli.

Pentru a le preveni, trebuie să ne supraveghem neobosit dieta și să introducem în meniul nostru un aliat de nădejde: sfecla roșie.

Sfecla roșie este una dintre cele mai sănătoase legume de pe planetă, cu beneficii incredibile la nivelul organismului uman. Un aliment care este capabil să elimine grăsimea din ficat și să curețe temeinic colonul.

Mai mult, consumând sfeclă, veți constata că vederea dv. s-a îmbunătățit. Specialiștii de la Health Wealth Bridge au pus la punct rețeta perfectă care să aducă beneficii maxime în urma consumului acestui aliment.

Aveți nevoie de:

  • 2 morcovi
  • 4 portocale
  • 1 sfeclă roșie, de mărime medie
smoothie
smoothie

După spălarea temeinică a ingredientelor, curățați-le de coajă, tăiați-le grosier și introduceți-le la blender. Trebuie să vă iasă un smoothie omogen.

Acest preparat trebuie consumat proaspăt și zilnic, pentru a vă îmbunătăți fluxul sangvin și funcțiile cerebrale.

Este un puternic remediu, care vă va feri de multe probleme de sănătate, acționând ca un scut de imunitate.

Și, cel mai important, vă va ajuta să preveniți boli grave și de temut, cum ar fi cancerul și accidentul vascular cerebral.

Citeşte şi

Inamicul ficatului gras!
Inamicul ficatului gras!

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Related Posts

2 thoughts on “Curăță colonul și vă îmbunătățește vederea

Lasă un răspuns