Harta feței îți arată ce probleme de sănătate ai.

harta chinezească a feței.

Atunci când cel mai mare organ al nostru, anume pielea, începe să prezinte diverse semne, este o indicație clară că ceva în neregulă se întâmplă cu organismul nostru.

De secole, doctorii chinezi specializați în medicina alternativă practică o tehnică de diagnosticare a bolilor mai puțin obișnuită și care deja câștigă teren pe plan mondial. Este vorba despre tehnica Face Reading, adică citirea feței,  (harta feței).

Fiecare problemă pe care corpul tău o experimentează este transpusă într-o alterare a pielii iar cea mai bună metodă de a inspecta acest lucru este evaluarea feței. Exista o tehnică chinezească străveche care poate identifica fiecare organ din corp printr-o zonă a feței și fiecare afecțiune a acelor organe este transpusă pe ten prin pori, iritații și roșeli ale pielii.

Conform medicinei chineze, fiecare parte a feței noastre reprezintă anumite organe ale corpului nostru, iar atunci când se produce un dezechilibru acesta este afișat pe fata noastră. Semenele pot fi coșuri, erupții cutanate sau schimbarea pielii.

Harta Chinezeasca a feței
Harta chinezeasca a feței
  • Fruntea: vezica și intestinul subțire

Cauza: Prea multe grăsimi și mâncare procesată duc la o digestie extrem de lentă; pot fi și cauza alcoolului în exces, zaharului, stresului sau lipsei de somn și culcatului târziu.

Cura (leacul) : Consumați alimente crude, beți multă apă, evitați să mai consumați alcool și odihniti-vă suficient.

  • Între sprâncene: Ficat

Cauza: Stomacul muncește mult prea mult și nu are timp să se odihnească. Consumați multă carne și aveți alergii la anumite alimente de care nu sunteți conștienți.

Cura (leacul): Se recomandă alimente sănătoase și proaspete, aer curat, exerciții cum ar fi kinetoterapia, yoga, jogging și meditația.

  • Sprâncenele: Rinichii

Cauza: Fumatul în exces, alcoolul, circulația proastă  a sângelui, inima slabită.

Cura (leacul): O mulțime de apă curată, scădeți doza de cofeină, de băuturi îndulcite și alcool. Verificați să nu fiți deshidratat.

  • Nasul: Inima

Cauza: Camere și spații închise, aerul poluat, gaze și stomac umflat, circulație proastă a sângelui, tensiune arteriala crescută

Cura (leacul): Verificați tensiunea arterială, urmăriți nivelul de colesterol. Ceaiul verde organic vă poate ajuta să scăpați de toxine. Exercițiile fizice sunt obligatorii.

  • Partea superioară a obrajilor: Plămânii

Cauza: astmul, poluarea, fumatul. Pot apărea și urme de cercuri negre în jurul ochilor

Cura (leacul): Stați departe de aerul poluat și de fum. Dacă sunteți fumator, lăsați-vă de fumat și începeți să faceți activități fizice (mult sport).

  • Obraji: Plămânii și Rinichii

Cauza: Fumatul, stresul și alimentația necorespunzatoare sau consumul unei mari cantități de zahar.

Cura (leacul): Eliminați mâncarea proastă și începeti să utilizați produse cosmetice de calitate.

  • Gura și bărbia: Abdomen

Cauza: Consumul de alimente bogate în grăsimi, consumul de zahar, cofeină și alcool. Lipsa de somn sau culcatul târziu pot fi de asemenea cauze.

Cura (leacul): Începeți o dieta care vă poate ajuta la stabilirea unui echilibru. Mâncați o mulțime de fructe. În cazul în care problema persistă consultați un medic.

  • Maxilar și gât: Hormoni

Cauza: Consumați prea multă sare, prea multe condimente și nu vă hidratați suficient; prea multă cofeină este de asemenea o cauză

Cura (leacul): Tăiați din porția de sare, condimente și cofeină, dar beți mai multă apă.

harta feței.
harta feței.

Mediciniștii din țările asiatice consideră că fața este oglinda corpului, pe care poți citi inclusiv problemele de sănătate cu care se confruntă un om. De altfel, această tehnică are la bază și argumente științifice. Zonele feței care reprezintă organele corpului sunt structurate exact în forma în care acestea se află în organism. Altfel spus, fața reprezintă oglinda corpului în miniatură.

Mai poţi citi pe aceeaşi temă:

Dacă aveți nelămuriri sau dacă doriți o programare, nu ezitați să ne contactați. Programările pentru tratamente se pot face inclusiv sâmbata și duminica! La cerere, facem evaluări și la domiciliu.

Dacă v-a plăcut acest articol, dați Like paginii noastre de Facebook! Să distribuiți pe pagina voastră de facebook.

 

 

Related Posts

6 thoughts on “Harta feței îți arată ce probleme de sănătate ai.

Lasă un răspuns